TR de bulunabilen en iyi modem ASUS alın onu koyun odanıza keyfinize bakın bufferbloatta yemezsiniz uzaktan bir işlemde yapamazlar.

VDSL de alabileceğin en iyi değer b zaten o da çok iyi altyapın varsa, a ları görmen çok zor çünkü artık bu altyapıda eskiyor.

Şu anda modemden kaynaklı sanırım normalde b alıyordum. Bir de QoS ayarı kapalı

Şu anda modemden kaynaklı sanırım normalde b alıyordum. Bir de QoS ayarı kapalı.

B ise iyi tabii ki de sorun yaşamazsınız ben hem VDSL hem fiber kullandım VDSL de fiberle aynı ping var sadece fiberde delay biraz daha az oluyor VDSL'e göre bu sayede sorun yaşama ihtimaliniz daha düşük oluyor.

QoS ayarlarında ethernetinize özel ayarda yapabilirsiniz bu sayede b rahat alırsınız low latency oynarsınız.

B'den düşmemeye dikkat edin, VDSL de a bu zamanda alamazsınız VDSL destekleyen modemlerin hepsi eski modemler a ya yakın alırsınız ama hep b gözükür altyapı değerleriniz çok iyi olsa bile.

B ise iyi tabii ki de sorun yaşamazsınız ben hem VDSL hem fiber kullandım VDSL de fiberle aynı ping var sadece fiberde delay biraz daha az oluyor VDSL'e göre bu sayede sorun yaşama ihtimaliniz daha düşük oluyor.

QoS ayarlarında ethernetinize özel ayarda yapabilirsiniz bu sayede b rahat alırsınız Low latency oynarsınız.

B'den düşmemeye dikkat edin, VDSL de a bu zamanda alamazsınız VDSL destekleyen modemlerin hepsi eski modemler a ya yakın alırsınız ama hep b gözükür altyapı değerleriniz çok iyi olsa bile.

Şuandaki altyapıda kötü değil. Modemim bayağı kötü durumda. Fiber gelsin de ona göre modem bakacağım.

Şuandaki altyapıda kötü değil. Modemim bayağı kötü durumda. Fiber gelsin de ona göre modem bakacağım.

İnternetten paraya kıyın direk ASUS modemi çekin keyfinize bakın uğraşmayın boş boş konu açmanıza gerek yok en iyi modem o, IPv6 da destekliyor 0 sıkıntı 0 delay oyun oynarsınız onların verdiği aptalca modemleride kullanmayın hayatım boyunca Türk ürünü kullanmamaya özen gösteriyorum.

İnternetten paraya kıyın direk ASUS modemi çekin keyfinize bakın uğraşmayın boş boş konu açmanıza gerek yok en iyi modem o, IPv6 da destekliyor 0 sıkıntı 0 delay oyun oynarsınız onların verdiği aptalca modemleride kullanmayın hayatım boyunca Türk ürünü kullanmamaya özen gösteriyorum.
Fazla bütçem yok maalesef en fazla 5-6 bin çıkabiliyor. Fiber ile verilen modeme bakacağım. Duruma göre kaliteli bir modem alabilirim.

Fazla bütçem yok maalesef en fazla 5-6 bin çıkabiliyor. Fiber ile verilen modeme bakacağım. Duruma göre kaliteli bir modem alabilirim.
Ben önceki mesajımda attığım A+ 5ms 0ms 0ms bufferbloat fotosunu TP-Link Archer BE230 ile alıyorum. PC LAN portuna kablo ile 2.5 Gbps hızda bağlı. Ayrıyetten beş tane WiFi cihaz aynı anda çalışıyor hep. Harika bir bütçe/performans modemi.

2381 TL ödedim indirim ve kupon ile. Normalde 2500-2800 TL civarı dolaşıyor.

Ben önceki mesajımda attığım A+ 5ms 0ms 0ms bufferbloat fotosunu TP-Link Archer BE230 ile alıyorum. PC LAN portuna kablo ile 2.5 Gbps hızda bağlı. Ayrıyetten beş tane WiFi cihaz aynı anda çalışıyor hep. Harika bir bütçe/performans modemi.

2381 TL ödedim indirim ve kupon ile. Normalde 2500-2800 TL civarı dolaşıyor.
Teşekkürler. Bakayım ben de indirim yakalarsam alırım

Dün fiber geldi sanırım. Millenicom ve D-Smart üzerinden sorguladığım zaman 1000MBPS hız alabildiğim gözüküyor. TurkNet sanırım GigaFiber dışında 1000MBPS vermez. Bugün TurkNet uygulamasından internet paket değişikliği bölümüne baktım hala gelmemiş.

Destek talebi açıp fiberin geldiğini belirttim ancak arayıp biz göremiyoruz demişler. Daha detaylı destek talebi yazmam gerekiyor sanırım.

Ek olarak Türk Telekom üzerinden sorguladığım zaman altyapı görünmüyor ancak diğer firmalardan sorguladığımda gözüküyor.

1759498641739.webp

1759498713955.webp