Emirhan Abalı
Uzman
Gelmiş hocam cevap bu kadar çabuk döneceklerini düşünmediğimden kontrol etmemiştim
Peki hocam bir şey daha sorabilir miyim. Ben 1000 megabit internet gelecek diye hazır adam gibi bir internet gelmişken iyi bir wifi 7 router almayı planlıyordum son stoğu kaldığı için almak zorunda kaldım routerı birkaç gün önce yoksa geriye sadece 20000 tl bandında routerlar kalıyordu. Router RT-BE92U ben bu routerı şimdi vdsl2 altyapımda modeme ethernet kablosu ile bağlayıp kullanabilir miyim ? Bunun için de kullanıcı adı ve şifresi girmem gerekecek lakin bir iki ay sonra fiber pakete geçince kullanıcı adım ve şifrem değişip bir çakışmaya sebebiyet verir mi yoksa kullanıcı adı ve şifresi fiber pakete geçincede aynı mı kalır ?
Konu güncellemesi:
Ümit Onala twitterdan TTDesteği etiketleyerek sorunumu söyledim. 30 dk içinde TTDestek bana dönüş yaptı iletişim bilgilerini verdikten sonra beni aradılar. Bana bizim bölgemizin fiber dönüşüm bölgesinde(Bahçelievler bölgesinin) olduğu, bundan kaynaklı olarak mevcut fiber bölgede çoğu yerin (bizimki hariç) saha dağıtım kutularının yetersiz olduğu İl Müdürlüğününde saha dolaplarını önce yenilediğinden gecikmenin de bundan kaynaklandığı tarafıma bildirildi ayrıca benim proje kapsamının öncelikli olarak alınması için başvuru yapıldığı da belirtildi. Oldukça profesyonel bir destekti galiba direkt il müdürlüğünün üstündeki bir yerden bilgi verildi yapacak bir şey yok biraz daha bekleyeceğiz yardımınız için teşekkür ederim
Arkadaşlar az önce binamıza fiber kutusunu taktılar
Dosya Ekleri
Son düzenleme: