Çalışan sizi korkutmaya çalışmış sanırım.
Problem yaşanınca onlara ucu dokunuyor olmalı ki arıza kaydı açmanızı istemiyorlar üslubunu koruyaman birisine acımayın müşteri olduğunuzu asla unutmayın.
@iamnoobhas, müşteri hizmetleriyle görüşün onlar internetin size ulaşmadığı günleri görüntülüyor ve o ayın faturasına indirim yapabiliyor.
Eğer günü eksik söylerler ya da yapamayız derlerse THH'ye başvurun hakkınızı alırsınız.
Prime müşteri temsilcisiyle görüştüm bakacaklarmış 2 gün internet kesintim sayılmazmış bugünden itibaren sayılırmış bakacaklarmış sinyal testleri yapacaklarmış çözülmez ise arıza kaydı açılacakmış otomatik.
Prime müşteri temsilcisiyle görüştüm bakacaklarmış 2 gün internet kesintim sayılmazmış bugünden itibaren sayılırmış bakacaklarmış sinyal testleri yapacaklarmış çözülmez ise arıza kaydı açılacakmış otomatik.
Bu önceki ekip bana sıkıntı çıkaramaz demi. Paramızla rezil oluyoruz anlamadım ki zaten Türk Telekom fahiş fiyat. Ona rağmen bu kadar internetim kesik resmen hayat durdu.
Bu önceki ekip bana sıkıntı çıkaramaz demi. Paramızla rezil oluyoruz anlamadım ki zaten Türk Telekom fahiş fiyat. Ona rağmen bu kadar internetim kesik resmen hayat durdu.
Müşteri hizmetleri 48 saat içerisinde çözümleyeceğiz sorunu dedi. Önceki 2 günün parasını indirim olarak yansıtamayız asla o insanları dinlemeyin her zaman bu tür problemlerde bizi arayıp bildirin eğer bildirmezseniz böyle 2 gününüz boşa gider dedi.
Müşteri hizmetleri 48 saat içerisinde çözümleyeceğiz sorunu dedi. Önceki 2 günün parasını indirim olarak yansıtamayız asla o insanları dinlemeyin her zaman bu tür problemlerde bizi arayıp bildirin eğer bildirmezseniz böyle 2 gününüz boşa gider dedi.
Vallaha üsluba dikkat edilerek alınmalı insanlar işe. Ayıp yani ben arıza açınca onlara sorun oluyorsa e ben müşteriyim neden internetim kesikken para ödeyeyim yani.
Vallaha 3.gün oldu internet kesik. Daha yeni abone oldum yaşadığım halta bak. Bu böyle devam ederse kac gün içinde sıkıntı olmadan fesh edebiliyorum aboneliği?