Türk Telekom fiber internet rezilliği

Çalışan sizi korkutmaya çalışmış sanırım.
Problem yaşanınca onlara ucu dokunuyor olmalı ki arıza kaydı açmanızı istemiyorlar üslubunu koruyaman birisine acımayın müşteri olduğunuzu asla unutmayın.

Arıza kaydı açacağım üstteki reisin dediği gibi o halde.

Uygulamadan ya da arayarak açarsanız daha iyi. Twitter hesabı daha çok soru cevaplıyor.
Prime müşteri temsilcisiyle görüştüm bakacaklarmış 2 gün internet kesintim sayılmazmış bugünden itibaren sayılırmış bakacaklarmış sinyal testleri yapacaklarmış çözülmez ise arıza kaydı açılacakmış otomatik.

Bu kadar hocam olay bu . Zaten 2 gün sınırdı artık indirim uygulanır.

Bu önceki ekip bana sıkıntı çıkaramaz demi. Paramızla rezil oluyoruz anlamadım ki zaten Türk Telekom fahiş fiyat. Ona rağmen bu kadar internetim kesik resmen hayat durdu.
Hayır hiçbir şey yapamazlar. Babalarının şirketi değil. Ki çok büyük ihtimal haberleri bile olmaz. O adam korkutmak istemiş sadece.

Hayır hiçbir şey yapamazlar. Babalarının şirketi değil. Ki çok büyük ihtimal haberleri bile olmaz. O adam korkutmak istemiş sadece.
Müşteri hizmetleri 48 saat içerisinde çözümleyeceğiz sorunu dedi. Önceki 2 günün parasını indirim olarak yansıtamayız asla o insanları dinlemeyin her zaman bu tür problemlerde bizi arayıp bildirin eğer bildirmezseniz böyle 2 gününüz boşa gider dedi.

Doğru söylemiş hocam. Aslında içeriden temizlik yapılması lazım ama nerede

Vallaha üsluba dikkat edilerek alınmalı insanlar işe. Ayıp yani ben arıza açınca onlara sorun oluyorsa e ben müşteriyim neden internetim kesikken para ödeyeyim yani.

Vallaha 3.gün oldu internet kesik. Daha yeni abone oldum yaşadığım halta bak. Bu böyle devam ederse kac gün içinde sıkıntı olmadan fesh edebiliyorum aboneliği?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…