Detaylar
Kim cevapladı?iamnoobhas
Uzman
Arıza kaydı açacağım üstteki reisin dediği gibi o halde.@iamnoobhas, müşteri hizmetleriyle görüşün onlar internetin size ulaşmadığı günleri görüntülüyor ve o ayın faturasına indirim yapabiliyor.
Eğer günü eksik söylerler ya da yapamayız derlerse THH'ye başvurun hakkınızı alırsınız.
- Makaleler
- 2
Uygulamadan ya da arayarak açarsanız daha iyi. Twitter hesabı daha çok soru cevaplıyor.Tamamdır reis açıyorum şikayet direkt Twitterdaki TTDesteğe yazsam olur mu? Yoksa uygulamadan mı açayım?
iamnoobhas
Uzman
Prime müşteri temsilcisiyle görüştüm bakacaklarmış 2 gün internet kesintim sayılmazmış bugünden itibaren sayılırmış bakacaklarmış sinyal testleri yapacaklarmış çözülmez ise arıza kaydı açılacakmış otomatik.Uygulamadan ya da arayarak açarsanız daha iyi. Twitter hesabı daha çok soru cevaplıyor.
- Makaleler
- 2
Bu kadar hocam olay buPrime müşteri temsilcisiyle görüştüm bakacaklarmış 2 gün internet kesintim sayılmazmış bugünden itibaren sayılırmış bakacaklarmış sinyal testleri yapacaklarmış çözülmez ise arıza kaydı açılacakmış otomatik.
iamnoobhas
Uzman
Bu önceki ekip bana sıkıntı çıkaramaz demi. Paramızla rezil oluyoruz anlamadım ki zaten Türk Telekom fahiş fiyat. Ona rağmen bu kadar internetim kesik resmen hayat durdu.Bu kadar hocam olay bu. Zaten 2 gün sınırdı artık indirim uygulanır.
- Makaleler
- 2
Hayır hiçbir şey yapamazlar. Babalarının şirketi değil. Ki çok büyük ihtimal haberleri bile olmaz. O adam korkutmak istemiş sadece.Bu önceki ekip bana sıkıntı çıkaramaz demi. Paramızla rezil oluyoruz anlamadım ki zaten Türk Telekom fahiş fiyat. Ona rağmen bu kadar internetim kesik resmen hayat durdu.
iamnoobhas
Uzman
Müşteri hizmetleri 48 saat içerisinde çözümleyeceğiz sorunu dedi. Önceki 2 günün parasını indirim olarak yansıtamayız asla o insanları dinlemeyin her zaman bu tür problemlerde bizi arayıp bildirin eğer bildirmezseniz böyle 2 gününüz boşa gider dedi.Hayır hiçbir şey yapamazlar. Babalarının şirketi değil. Ki çok büyük ihtimal haberleri bile olmaz. O adam korkutmak istemiş sadece.
- Makaleler
- 2
Doğru söylemiş hocam. Aslında içeriden temizlik yapılması lazım ama neredeMüşteri hizmetleri 48 saat içerisinde çözümleyeceğiz sorunu dedi. Önceki 2 günün parasını indirim olarak yansıtamayız asla o insanları dinlemeyin her zaman bu tür problemlerde bizi arayıp bildirin eğer bildirmezseniz böyle 2 gününüz boşa gider dedi.
iamnoobhas
Uzman
Vallaha üsluba dikkat edilerek alınmalı insanlar işe. Ayıp yani ben arıza açınca onlara sorun oluyorsa e ben müşteriyim neden internetim kesikken para ödeyeyim yani.Doğru söylemiş hocam. Aslında içeriden temizlik yapılması lazım ama nerede![]()
Vallaha 3.gün oldu internet kesik. Daha yeni abone oldum yaşadığım halta bak. Bu böyle devam ederse kac gün içinde sıkıntı olmadan fesh edebiliyorum aboneliği?Doğru söylemiş hocam. Aslında içeriden temizlik yapılması lazım ama nerede![]()
Son düzenleme:
Yeni konular
-
20.000 TL bütçede 2K 180 Hz monitör önerisi
- derindevlethikmet
-
-
-
-
Çözüldü Wi-Fi ve Bluetooth desteklemeyen anakarta destek nasıl eklenir?
- derindevlethikmet
-
-