Çözüldü Türk Telekom Fiber PPP kullanıcı adı ve şifre nasıl öğrenilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ftftc

Uzman
Merhaba Türk Telekom kullanıyorum. PPP kullanıcı adı ve şifremi nasıl öğrenebilirim?

Çözüm
444 1 444'ü arayın. Tuşlamalı menü aracılığıyla kullanıcı adı ve şifrenizi SMS olarak alabiliyorsunuz. Temsilcilere bağlanmanız da gerekmiyor.
444 1 444'ü arayın. Tuşlamalı menü aracılığıyla kullanıcı adı ve şifrenizi SMS olarak alabiliyorsunuz. Temsilcilere bağlanmanız da gerekmiyor.

Çözüm
Hocam 6606 ya SIFRE "Müşteri Numaranız" yazın bir videoda böyle dendiğini görmüştüm

42:43

Hocam 6606 ya SIFRE "Müşteri Numaranız" yazın bir videoda böyle dendiğini görmüştüm

42:43
Kullanici adı ve şifreyi aldım. Sadece kullanıcı adının sonuna @ttnet mi yazmalıyız ondan emin olamadım. Şimdi deniyorum

İşe yaradı hocam teşekkürler. Verdikleri kullanıcı adının sonuna @ttnet ekledim şifreyi de telefona gönderdiler. Eve gelen Türk Telekom kurulum ekibindeki 'Kendi modeminizi kullanamazsınız.' diyen arkadaşa da buradan kendi modemimden selamlar .

Son düzenleme:
Hocam @ttnet i neye eklediniz benimde bulmam gerekiyorda

Routerım bugün gelicek bende bugün size dediğm yolu deneyecektim

Ben çocukken evde internet olsun diye rahmetli babama baskı yapmıştım Telekom’daki abi de bana özel karakterleri olan kullanıcı adı şifre vermişti hala da onu kullanırım.

Hocam @ttnet i neye eklediniz benimde bulmam gerekiyorda

Routerım bugün gelicek bende bugün size dediğm yolu deneyecektim
Hocam musteri hizmetleri size kullanici adi veriyor onun sonuna ekleyeceksinzi kullaniciadi@ttnet seklinde. Sifreyide internet kimin üstüneyse onun telefon numarasına sms atıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…