Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
444 1 444'ü arayın. Tuşlamalı menü aracılığıyla kullanıcı adı ve şifrenizi SMS olarak alabiliyorsunuz. Temsilcilere bağlanmanız da gerekmiyor.
444 1 444'ü arayın. Tuşlamalı menü aracılığıyla kullanıcı adı ve şifrenizi SMS olarak alabiliyorsunuz. Temsilcilere bağlanmanız da gerekmiyor.

Çözüm
Hocam 6606 ya SIFRE "Müşteri Numaranız" yazın bir videoda böyle dendiğini görmüştüm

42:43

Kullanici adı ve şifreyi aldım. Sadece kullanıcı adının sonuna @ttnet mi yazmalıyız ondan emin olamadım. Şimdi deniyorum

İşe yaradı hocam teşekkürler. Verdikleri kullanıcı adının sonuna @ttnet ekledim şifreyi de telefona gönderdiler. Eve gelen Türk Telekom kurulum ekibindeki 'Kendi modeminizi kullanamazsınız.' diyen arkadaşa da buradan kendi modemimden selamlar :D .

Son düzenleme:
Ben çocukken evde internet olsun diye rahmetli babama baskı yapmıştım Telekom’daki abi de bana özel karakterleri olan kullanıcı adı şifre vermişti hala da onu kullanırım.

Hocam @ttnet i neye eklediniz benimde bulmam gerekiyorda

Routerım bugün gelicek bende bugün size dediğm yolu deneyecektim :)
Hocam musteri hizmetleri size kullanici adi veriyor onun sonuna ekleyeceksinzi kullaniciadi@ttnet seklinde. Sifreyide internet kimin üstüneyse onun telefon numarasına sms atıyorlar.