Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
444 1 444'ü arayın. Tuşlamalı menü aracılığıyla kullanıcı adı ve şifrenizi SMS olarak alabiliyorsunuz. Temsilcilere bağlanmanız da gerekmiyor.
ftftc
Uzman
kullanıcı adının sonuna @ttnet mi eklemem gerek ?444 1 444'ü arayın. Tuşlamalı menü aracılığıyla kullanıcı adı ve şifrenizi SMS olarak alabiliyorsunuz. Temsilcilere bağlanmanız da gerekmiyor.
Emirhan Abalı
Uzman
Hocam 6606 ya SIFRE "Müşteri Numaranız" yazın bir videoda böyle dendiğini görmüştüm
42:43
ftftc
Uzman
Hocam 6606 ya SIFRE "Müşteri Numaranız" yazın bir videoda böyle dendiğini görmüştüm
Kullanici adı ve şifreyi aldım. Sadece kullanıcı adının sonuna @ttnet mi yazmalıyız ondan emin olamadım. Şimdi deniyorum
İşe yaradı hocam teşekkürler. Verdikleri kullanıcı adının sonuna @ttnet ekledim şifreyi de telefona gönderdiler. Eve gelen Türk Telekom kurulum ekibindeki 'Kendi modeminizi kullanamazsınız.' diyen arkadaşa da buradan kendi modemimden selamlar444 1 444'ü arayın. Tuşlamalı menü aracılığıyla kullanıcı adı ve şifrenizi SMS olarak alabiliyorsunuz. Temsilcilere bağlanmanız da gerekmiyor.
Son düzenleme:
Emirhan Abalı
Uzman
Hocam @ttnet i neye eklediniz benimde bulmam gerekiyorda
Routerım bugün gelicek bende bugün size dediğm yolu deneyecektim
Routerım bugün gelicek bende bugün size dediğm yolu deneyecektim
ftftc
Uzman
Hocam musteri hizmetleri size kullanici adi veriyor onun sonuna ekleyeceksinzi kullaniciadi@ttnet seklinde. Sifreyide internet kimin üstüneyse onun telefon numarasına sms atıyorlar.Hocam @ttnet i neye eklediniz benimde bulmam gerekiyorda
Routerım bugün gelicek bende bugün size dediğm yolu deneyecektim![]()
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet