18 ay ise şu meşhur 12 aydan fazla muhabbetini zorlayabilirsiniz ama kolay bir şey olsa herkes ben yaptım siz de yapın derdi.

Maalesef bir de ilk 6 ay şu kadar, sonraki 12 ay şu kadar falan gibi paketler var. O yüzden direkt demek doğru değil ama atıyorum 500 liralık paket var. Taahhüt ile ilk 6 ay 100 lira, sonra 200 lira olur diyorlar. Siz 6 ay kullanmışsınız. Sizden kullandığınız kadarınki 6 * 400 lira veya kullanacağınız kadarınki 12 * 500 lira alıyor.
Sizin paket de güzel bir kazıkmış ki cayma bedeli bu kadar çıkmış. Tabii doğru hesapladığını varsayıyorum.

Paketim; avantajlı yıldızlı günler 50Mbps. İlk 9 ay 760 2. 9 ay 840 diye hatırlıyorum yanlışım olabilir.

Ben kullandım. TP-Link dandk bir model vermişlerdi bir işe yaramadı. Ne diyeyim şimdi? Kesin alın mı diyeyim? İnsanları yanlış mı yönlendireyim?

4800 TL civarı dedi de ben düz hesap 5000 dedim. 11 aya yakın taahhüt var çünkü daha.
2 senede bir modem yenielnebiliyormuş çalışan öyle söylemişti. Ucuz bir model denk getirirsem kendim satın alabilirim de.
Şu anda VDSL kullanıyorum fiberde sadece altyapı hazırlanıyor.
Ben parayla router almaktan bahsettim sadece. TT'den bahsetmedim. Herkese otomatik veriliyor rastgele bir şey TT tarafından (gelen ekip getiriyor).