Detaylar
Kim cevapladı?paspasaltı
Çalışkan
Yok ki TT FTTB var.
Tamam gene daha iyi hoca m TT FTTB üzerinden TurkNet kullanın TurkNet üzerinden altyapı sorgulayıp ekran görüntüsü atabilir misinz.
paspasaltı
Çalışkan
Tamam gene daha iyi hoca m TT FTTB üzerinden TurkNet kullanın TurkNet üzerinden altyapı sorgulayıp ekran görüntüsü atabilir misinz.
FTTB olduğu için ping falan olmaz değil mi TurkNet'inde şikayetleri var emin olamadım. Artık evde ONT olmayacak eve gelen CAT6 kabloyu modemin TP-Link'in WAN portunamı bağlayacağım.
Dosya Ekleri
FTTB olduğu için ping falan olmaz değil mi TurkNet'inde şikayetleri var emin olamadım. Artık evde ONT olmayacak eve gelen CAT6 kabloyu modemin TP-Link'in WAN portunamı bağlayacağım.
Ping olmaz hocam evet direk CAT6 bağlayacaksınız.
paspasaltı
Çalışkan
Tamam teşekkürler tahadüt bitene kadar uğraşacağız o zaman.
Tamam teşekkürler tahadüt bitene kadar uğraşacağız o zaman.
Cayma bedli kaç TL sorgulayın hocam TurkNet 2.500 TL karşılıyor.
paspasaltı
Çalışkan
Cayma bedli kaç TL sorgulayın hocam TurkNet 2.500 TL karşılıyor.
Tahadüt bitince öyle düşünüyorum Superonline sıkıntı çıkartır fazla para basar çıkartmamak için vs TurkNet'te ödemez belki o yüzden bitince yasal olarak hakkım var o zaman düşüneceğim.
Tahadüt bitince öyle düşünüyorum Superonline sıkıntı çıkartır fazla para basar çıkartmamak için vs TurkNet'te ödemez belki o yüzden bitince yasal olarak hakkım var o zaman düşüneceğim.
Müşteri hizmetlerini arayıp kaç TL olduğunu öğrenebilirsiniz. Taahhüt bitmesine kaç ay var hocam?
paspasaltı
Çalışkan
Müşteri hizmetlerini arayıp kaç TL olduğunu öğrenebilirsiniz. Taahhüt bitmesine kaç ay var hocam?
Ocakta yeniledğimize göre 2027 bir de TurkNet yerine Türk Telekom'dan alsam ne değişir sonuçta kendi routerımı kullanacağım aynı altyapı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet