Ocakta yeniledğimize göre 2027 bir de TurkNet yerine Türk Telekom'dan alsam ne değişir sonuçta kendi routerımı kullanacağım aynı altyapı.
Hocam TurkNet'in Routing'i daha iyi ama Türk Telekom'da kullanabilirsiniz tabii.
Ocakta yeniledğimize göre 2027 bir de TurkNet yerine Türk Telekom'dan alsam ne değişir sonuçta kendi routerımı kullanacağım aynı altyapı.
Hocam TurkNet'in Routing'i daha iyi ama Türk Telekom'da kullanabilirsiniz tabii.
Karşılıyor yiğenimTahadüt bitince öyle düşünüyorum Superonline sıkıntı çıkartır fazla para basar çıkartmamak için vs TurkNet'te ödemez belki o yüzden bitince yasal olarak hakkım var o zaman düşüneceğim.
Bizim mahallede FTTB altyapısı olan binaları FTTH'ye dönüştürdüler ama FTTC altyapısı olan binalara dokunmadılar bile.Merhaba, binamda 1000 Mbps Superonline altyapı ve 100 Mbps'ye kadar olan fiber var FTTB çünkü 100 Mbps'ye kadar destekliyor. Bu durumda Superonline hariç diğer ISS'lere geçemiyorum. TTNET gelip sadece OBK kutusunu değiştirecek. FTTB'den FTTH'ye dönüştürebilir miyiz? Binada kutuyu açıp doğruladım. CAT 6 kablolar da var.