Bunlar sonuç mu? Pek bilmiyorum DNS leak testini.
Detaylar
Kim cevapladı?O yaptıkları şey normalde yasa dışı ve büyük suç ama hukuk yok ki ülkede.
alp15eren
Yetkin
- Makaleler
- 1
Aynen bunlar sonuçta. Türk telekom fiber mi kullanıyorsunuz? Bir de ağ ayarlarından cloudflare yapıp deneyin.
Aynen bunlar sonuçta. Türk Telekom fiber mi kullanıyorsunuz? Bir de ağ ayarlarından Cloudflare yapıp deneyin.
Evet fiber altyapı kullanıyorum. Aynı şekilde Cloudflare'a ayarlı.
alp15eren
Yetkin
- Makaleler
- 1
Hala mı aynı şekilde kalıyor? Birde fiber için bu durum farklı işliyor diye biliyorum.Evet fiber altyapı kullanıyorum. Aynı şekilde Cloudflare'a ayarlı.
ISS aynı olsa da ayarlar değişiklik gösterebiliyor. Deneme yanılma yoluyola bulmak en iyisi.Hala mı aynı şekilde kalıyor? Birde fiber için bu durum farklı işliyor diye biliyorum.
Hala mı aynı şekilde kalıyor? Bir de fiber için bu durum farklı işliyor diye biliyorum.
Evet aynı şekilde kalıyor.
alp15eren
Yetkin
- Makaleler
- 1
Emin değilim ama bu fiber modemlere takılan ont cihazı ile alakalı olabilir. Türk Telekom kendi dns'si ne zorluyor diyorlardı. Bir forumda bunun tartışmasını görmüştüm.ISS aynı olsa da ayarlar değişiklik gösterebiliyor. Deneme yanılma yoluyola bulmak en iyisi.
batch dosyasını not defteriyle düzenleyip --set-ttl 5 kısmını --set-ttl 6 yapıp dener misin? Oda olmazsa 7 yapıp dene bakalım.
Batch dosyasını not defteriyle düzenleyip --set-ttl 5 kısmını --set-ttl 6 yapıp dener misin? Oda olmazsa 7 yapıp dene bakalım.
Yine çalışmıyor.
alp15eren
Yetkin
- Makaleler
- 1
Diğer yasaklı sitelere girebiliyor musunuz? Roblox vs.