Diğer yasaklı sitelere girebiliyor musunuz? Roblox vs.
Türk Telekom.cmd ile giremiyorum. 2_any_country_dnsredir ile girebiliyorum ama.
Diğer yasaklı sitelere girebiliyor musunuz? Roblox vs.
Açık kaynak engel aşma gönüllüleri sayesinde internet daha iyi bir yer haline geliyor.O yaptıkları şey normalde yasa dışı ve büyük suç ama hukuk yok ki ülkede.
Ne saçmalıyorsun? Ben bu engellemelere önlem alabilirler mi diyorum. Keşke türkçe öğrenseniz. Burada Allah'I gelse önlem alamaz mı diyorum? Ya da devlete hakaret mi etmişim?Sana karşı önlem alabilir misen kimsin ki
o yakalanan çete üyeleri de böyle diyordu Allah'ı gelse bir şey yapamaz diye. Şu an duvarlara çizim yaptırıyorlar.
Onda discord çalışıyor mu?Türk Telekom.cmd ile giremiyorum. 2_any_country_dnsredir ile girebiliyorum ama.
goodbyedpi.exe -5
discord-attachments-uploads-prd.storage.googleapis.com
dis.gd
discord.co
discord.com
discord.design
discord.dev
discord.gg
discord.gift
discord.gifts
discord.media
discord.new
discord.store
discord.tools
discordapp.com
discordapp.net
discordmerch.com
discordpartygames.com
discord-activities.com
discordactivities.com
discordsays.com
discordstatus.com
Kod:discord-attachments-uploads-prd.storage.googleapis.com dis.gd discord.co discord.com discord.design discord.dev discord.gg discord.gift discord.gifts discord.media discord.new discord.store discord.tools discordapp.com discordapp.net discordmerch.com discordpartygames.com discord-activities.com discordactivities.com discordsays.com discordstatus.com
Russia-blacklist'e bunları ekleyip russia dosyasını açıp dener misin?
Güzel. Mesela o sürüm bende çalışmıyordu. Demek ki aynı iss olsa bile herkes te farklılık gösteriyor.Service_install_turktelekom ile 0.2.2 sürümündeki 2any_country_dnsredir i kullanınca çalıştı.
Güzel. Mesela o sürüm bende çalışmıyordu. Demek ki aynı ISS olsa bile herkes te farklılık gösteriyor.
service install turk telekomdaki -4 ü -5 yapıp dener misin? 2 sinin çalışması iyi olmayabilir.Geri bozdum.
Tamam şimdi tekrar çözdüm. Service_install_türk Telekom değil de Türk Telekom.cmd ile eski sürümdekini aynı anda çalıştırınca açıldı.