Helox Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.110 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.427 Yer Tensura 9 Ekim 2024 #11 alp15eren dedi: DNS leak testi yapınca ne çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Bunlar sonuç mu? Pek bilmiyorum DNS leak testini.
alp15eren dedi: DNS leak testi yapınca ne çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Bunlar sonuç mu? Pek bilmiyorum DNS leak testini.
3 3399 Uzman Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 701 Çözümler 7 Beğeniler 581 9 Ekim 2024 #12 LazJedi dedi: DNS zehirlemesi yapan onu da yapar. Genişletmek için tıkla... O yaptıkları şey normalde yasa dışı ve büyük suç ama hukuk yok ki ülkede.
LazJedi dedi: DNS zehirlemesi yapan onu da yapar. Genişletmek için tıkla... O yaptıkları şey normalde yasa dışı ve büyük suç ama hukuk yok ki ülkede.
KS KS alp15eren Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 765 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 512 9 Ekim 2024 #13 Helox dedi: Eki Görüntüle 88888 Bunlar sonuç mu? Pek bilmiyorum DNS leak testini. Genişletmek için tıkla... Aynen bunlar sonuçta. Türk telekom fiber mi kullanıyorsunuz? Bir de ağ ayarlarından cloudflare yapıp deneyin.
Helox dedi: Eki Görüntüle 88888 Bunlar sonuç mu? Pek bilmiyorum DNS leak testini. Genişletmek için tıkla... Aynen bunlar sonuçta. Türk telekom fiber mi kullanıyorsunuz? Bir de ağ ayarlarından cloudflare yapıp deneyin.
Helox Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.110 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.427 Yer Tensura 9 Ekim 2024 #14 alp15eren dedi: Aynen bunlar sonuçta. Türk Telekom fiber mi kullanıyorsunuz? Bir de ağ ayarlarından Cloudflare yapıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Evet fiber altyapı kullanıyorum. Aynı şekilde Cloudflare'a ayarlı.
alp15eren dedi: Aynen bunlar sonuçta. Türk Telekom fiber mi kullanıyorsunuz? Bir de ağ ayarlarından Cloudflare yapıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Evet fiber altyapı kullanıyorum. Aynı şekilde Cloudflare'a ayarlı.
KS KS alp15eren Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 765 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 512 9 Ekim 2024 #15 Helox dedi: Evet fiber altyapı kullanıyorum. Aynı şekilde Cloudflare'a ayarlı. Genişletmek için tıkla... Hala mı aynı şekilde kalıyor? Birde fiber için bu durum farklı işliyor diye biliyorum.
Helox dedi: Evet fiber altyapı kullanıyorum. Aynı şekilde Cloudflare'a ayarlı. Genişletmek için tıkla... Hala mı aynı şekilde kalıyor? Birde fiber için bu durum farklı işliyor diye biliyorum.
3 3399 Uzman Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 701 Çözümler 7 Beğeniler 581 9 Ekim 2024 #16 alp15eren dedi: Hala mı aynı şekilde kalıyor? Birde fiber için bu durum farklı işliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... ISS aynı olsa da ayarlar değişiklik gösterebiliyor. Deneme yanılma yoluyola bulmak en iyisi.
alp15eren dedi: Hala mı aynı şekilde kalıyor? Birde fiber için bu durum farklı işliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... ISS aynı olsa da ayarlar değişiklik gösterebiliyor. Deneme yanılma yoluyola bulmak en iyisi.
Helox Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.110 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.427 Yer Tensura 9 Ekim 2024 #17 alp15eren dedi: Hala mı aynı şekilde kalıyor? Bir de fiber için bu durum farklı işliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet aynı şekilde kalıyor.
alp15eren dedi: Hala mı aynı şekilde kalıyor? Bir de fiber için bu durum farklı işliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet aynı şekilde kalıyor.
KS KS alp15eren Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 765 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 512 9 Ekim 2024 #18 3399 dedi: ISS aynı olsa da ayarlar değişiklik gösterebiliyor. Deneme yanılma yoluyola bulmak en iyisi. Genişletmek için tıkla... Emin değilim ama bu fiber modemlere takılan ont cihazı ile alakalı olabilir. Türk Telekom kendi dns'si ne zorluyor diyorlardı. Bir forumda bunun tartışmasını görmüştüm. Helox dedi: Evet aynı şekilde kalıyor. Genişletmek için tıkla... batch dosyasını not defteriyle düzenleyip --set-ttl 5 kısmını --set-ttl 6 yapıp dener misin? Oda olmazsa 7 yapıp dene bakalım.
3399 dedi: ISS aynı olsa da ayarlar değişiklik gösterebiliyor. Deneme yanılma yoluyola bulmak en iyisi. Genişletmek için tıkla... Emin değilim ama bu fiber modemlere takılan ont cihazı ile alakalı olabilir. Türk Telekom kendi dns'si ne zorluyor diyorlardı. Bir forumda bunun tartışmasını görmüştüm. Helox dedi: Evet aynı şekilde kalıyor. Genişletmek için tıkla... batch dosyasını not defteriyle düzenleyip --set-ttl 5 kısmını --set-ttl 6 yapıp dener misin? Oda olmazsa 7 yapıp dene bakalım.
Helox Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.110 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.427 Yer Tensura 9 Ekim 2024 #19 alp15eren dedi: Batch dosyasını not defteriyle düzenleyip --set-ttl 5 kısmını --set-ttl 6 yapıp dener misin? Oda olmazsa 7 yapıp dene bakalım. Genişletmek için tıkla... Yine çalışmıyor.
alp15eren dedi: Batch dosyasını not defteriyle düzenleyip --set-ttl 5 kısmını --set-ttl 6 yapıp dener misin? Oda olmazsa 7 yapıp dene bakalım. Genişletmek için tıkla... Yine çalışmıyor.
KS KS alp15eren Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 765 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 512 9 Ekim 2024 #20 Helox dedi: Yine çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Diğer yasaklı sitelere girebiliyor musunuz? Roblox vs.
Helox dedi: Yine çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Diğer yasaklı sitelere girebiliyor musunuz? Roblox vs.