Türk Telekom hizmetinde Discord'a VPN olmadan giriş yapma

Buna karşı önlem alabilirler mi bilmiyorum. Bu programı 1 yıldan fazladır kullanıyorum. X, İnstagram, Roblox yasaklarından asla etkilenmedim.
Evet alabilirler, nasıl yapabileceklerini söylemeyeceğim ama yapabileceklerini biliyorum.

Evet alabilirler, nasıl yapabileceklerini söylemeyeceğim ama yapabileceklerini biliyorum.
Doğrudur. Ama uzun bir süredir var şu ana kadar hiç bir önlem alınmadı buna karşı. Rusya'da da aynı şekilde çok uzun zamandır kullanılıyor.

Güzel, şimdi bunu startup'da çalıştırıp arkaplan uygulaması olarak çalıştırmak lazım

Edit: İlk mesajı okumadan yorumlara geçince böyle oluyormuş. Adam zaten söylemiş yapılması gerekeni, mis gibi çalışıyor arkaplanda. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Kablonet kullanıyorum olmuyor yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam arkadaşta da aynı sorun var nasıl düzelttiniz yazar mısınız?

Eki Görüntüle 89447

Konudakileri yapıp hem Türk Telekom.cmd'yi çalıştırın. Sonra aşağıdaki linktekini de indirip 2_any_country_dnsredir.cmd'yi de çalıştırın.

Modeme mi kuruluyor bu?

Bu uygulama Discord'a girmeyi saglasa da ekran paylasimi yaptığımizda mikrofon sesini kapatiyor, bu durumu nasıl cozebiliriz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…