Helox Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.110 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.427 Yer Tensura 9 Ekim 2024 #31 alp15eren dedi: Service install Türk Telekom'daki -4'ü -5 yapıp dener misin? 2 sinin çalışması iyi olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Şu anlık bir sorun yok gibi. Ping sorunu falanda yok.
alp15eren dedi: Service install Türk Telekom'daki -4'ü -5 yapıp dener misin? 2 sinin çalışması iyi olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Şu anlık bir sorun yok gibi. Ping sorunu falanda yok.
4 428 Yetkin Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 408 Çözümler 30 Beğeniler 401 9 Ekim 2024 #32 alp15eren dedi: Buna karşı önlem alabilirler mi bilmiyorum. Bu programı 1 yıldan fazladır kullanıyorum. X, İnstagram, Roblox yasaklarından asla etkilenmedim. Genişletmek için tıkla... Evet alabilirler, nasıl yapabileceklerini söylemeyeceğim ama yapabileceklerini biliyorum.
alp15eren dedi: Buna karşı önlem alabilirler mi bilmiyorum. Bu programı 1 yıldan fazladır kullanıyorum. X, İnstagram, Roblox yasaklarından asla etkilenmedim. Genişletmek için tıkla... Evet alabilirler, nasıl yapabileceklerini söylemeyeceğim ama yapabileceklerini biliyorum.
KS KS alp15eren Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 765 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 512 9 Ekim 2024 #33 428 dedi: Evet alabilirler, nasıl yapabileceklerini söylemeyeceğim ama yapabileceklerini biliyorum. Genişletmek için tıkla... Doğrudur. Ama uzun bir süredir var şu ana kadar hiç bir önlem alınmadı buna karşı. Rusya'da da aynı şekilde çok uzun zamandır kullanılıyor.
428 dedi: Evet alabilirler, nasıl yapabileceklerini söylemeyeceğim ama yapabileceklerini biliyorum. Genişletmek için tıkla... Doğrudur. Ama uzun bir süredir var şu ana kadar hiç bir önlem alınmadı buna karşı. Rusya'da da aynı şekilde çok uzun zamandır kullanılıyor.
3 3399 Uzman Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 701 Çözümler 7 Beğeniler 581 9 Ekim 2024 #34 428 dedi: Evet alabilirler, nasıl yapabileceklerini söylemeyeceğim ama yapabileceklerini biliyorum. Genişletmek için tıkla... GFW gibi çok katmanlı sansür mekanizması kurmadan bunun engellenmesi imkansıza yakın.
428 dedi: Evet alabilirler, nasıl yapabileceklerini söylemeyeceğim ama yapabileceklerini biliyorum. Genişletmek için tıkla... GFW gibi çok katmanlı sansür mekanizması kurmadan bunun engellenmesi imkansıza yakın.
Garam Uzman Katılım 9 Ekim 2024 Mesajlar 1 Beğeniler 1 9 Ekim 2024 #35 Güzel, şimdi bunu startup'da çalıştırıp arkaplan uygulaması olarak çalıştırmak lazım Edit: İlk mesajı okumadan yorumlara geçince böyle oluyormuş. Adam zaten söylemiş yapılması gerekeni, mis gibi çalışıyor arkaplanda. Teşekkürler. Son düzenleme: 9 Ekim 2024
Güzel, şimdi bunu startup'da çalıştırıp arkaplan uygulaması olarak çalıştırmak lazım Edit: İlk mesajı okumadan yorumlara geçince böyle oluyormuş. Adam zaten söylemiş yapılması gerekeni, mis gibi çalışıyor arkaplanda. Teşekkürler.
kubilata Uzman Katılım 10 Ekim 2024 Mesajlar 1 Beğeniler 0 10 Ekim 2024 #36 Kablonet kullanıyorum olmuyor yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2024
my name is ilker Uzman Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 36 Çözümler 1 Beğeniler 5 10 Ekim 2024 #37 Helox dedi: Şu anlık bir sorun yok gibi. Ping sorunu falanda yok. Genişletmek için tıkla... hocam arkadaşda da aynı sorun var nasıl düzelttiniz yazar mısınız ?
Helox dedi: Şu anlık bir sorun yok gibi. Ping sorunu falanda yok. Genişletmek için tıkla... hocam arkadaşda da aynı sorun var nasıl düzelttiniz yazar mısınız ?
Helox Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.110 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.427 Yer Tensura 10 Ekim 2024 #38 my name is ilker dedi: Hocam arkadaşta da aynı sorun var nasıl düzelttiniz yazar mısınız? Eki Görüntüle 89447 Genişletmek için tıkla... Konudakileri yapıp hem Türk Telekom.cmd'yi çalıştırın. Sonra aşağıdaki linktekini de indirip 2_any_country_dnsredir.cmd'yi de çalıştırın. Release GoodbyeDPI v0.2.2 · ValdikSS/GoodbyeDPI Bugfix release: Document forgotten --max-payload in -5 and -6 modes Allow setting --max-payload to zero Fix optional parameter parser in service mode Handle "0" in domain names (SNI) Fix --set-ttl... github.com
my name is ilker dedi: Hocam arkadaşta da aynı sorun var nasıl düzelttiniz yazar mısınız? Eki Görüntüle 89447 Genişletmek için tıkla... Konudakileri yapıp hem Türk Telekom.cmd'yi çalıştırın. Sonra aşağıdaki linktekini de indirip 2_any_country_dnsredir.cmd'yi de çalıştırın. Release GoodbyeDPI v0.2.2 · ValdikSS/GoodbyeDPI Bugfix release: Document forgotten --max-payload in -5 and -6 modes Allow setting --max-payload to zero Fix optional parameter parser in service mode Handle "0" in domain names (SNI) Fix --set-ttl... github.com
2426 Üstün Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 1.271 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.217 11 Ekim 2024 #39 Modeme mi kuruluyor bu?
SquirrelOmen Uzman Katılım 11 Ekim 2024 Mesajlar 1 Beğeniler 0 11 Ekim 2024 #40 Bu uygulama Discord'a girmeyi saglasa da ekran paylasimi yaptığımizda mikrofon sesini kapatiyor, bu durumu nasıl cozebiliriz?
Bu uygulama Discord'a girmeyi saglasa da ekran paylasimi yaptığımizda mikrofon sesini kapatiyor, bu durumu nasıl cozebiliriz?