Bunun sebebi sanırım program sadece TCP için DPI bypass yapıyor, UDP için henüz bir bypass söz konusu değil ve Discord sesleri UDP protokolü ile iletir. Goodbye DPI'ın GitHub issuelarında bununla ilgili bir issue var, program yapımcısı ileride yapılacağı ile ilgili bir işaret bırakmış konuya ancak ne zaman bilinmez. Yani şu anlık elinizde ne varsa onunla yetinmeniz gerek, UDP içinde DPI bypass geldiği zaman düzelir.
Aktif DPI blokajının ötesinde bir sansür methodu Çin'in Great Firewall'ı gibi bir şey olur anca. Zaten o dereceye geldiysek resmi olarak diktatörlüğe geçtik demektir.
Roblox uygulamasina girilmiyor. Yani en azindan ben giremiyorum. Bir kac saniye sonra kapaniyor. Loglara baktigimda https://apis.roblox.com/attribution/v1/events/post-authentication adresiyle ilgili bir sorun oldugunu farkettim. Sebebi/cozumu nedir?
Çok basit bir yöntem vereceğim Türk Telekom kullananlar için söylüyorum; Microsoft Edge tarayıcınızın ayarlarına girin ve DNS sağlayıcınızı otomatikten çıkartın. Orada 4 seçenek olması lazım. Google'ın DNS'ini seçin ve tarayıcıdan Discord'a bağlanın. Deneyimlediğim kadarıyla uygulamasından Discord'u kullanmaya kıyasla hiçbir eksik yaşatmıyor ping ya da FPS kaybı gibi durumlarda. Onun haricinde de Discord'u aynı şekilde kullanabiliyorsunuz tamamen. Hatta bildirim ayarlarından bildirimlere izin veri de açarsanız Discord sekme olarak açıkken bildirimleri de gayet alabilirsiniz. Legal mi bu durum bir fikrim yok fakat en azından girmeniz gerekiyorsa bu şekilde girebilirsiniz. İyi günler dilerim.
Bugfix release: Document forgotten --max-payload in -5 and -6 modes Allow setting --max-payload to zero Fix optional parameter parser in service mode Handle "0" in domain names (SNI) Fix --set-ttl...
Vallahi kral senin şu yorumun sayesinde sonunda girebildim DC'ye Türk Telekom internet ile varolasın. İkisi de aynı anda açıkken DC açılıyorEki Görüntüle 94737
Yalnız hocam bir merakım var ben Metin2 TR oyuncusuyum ve VPN yasak olduğundan normalde Artvin'de yaşıyorum ama bu cmdleri açınca konumum Adana oldu bir sorun yaşar mıyım?