Türk Telekom hizmetinde Discord'a VPN olmadan giriş yapma

Yalnız hocam bir merakım var ben Metin2 TR oyuncusuyum ve VPN yasak olduğundan normalde Artvin'de yaşıyorum ama bu cmdleri açınca konumum Adana oldu bir sorun yaşar mıyım?

O konuda bilgim yok maalesef.

Turkey_dnsredir olanı açacaksınız. Service remove ben yapmadım. İstiyorsanız yapın.

Çalıştıra shell:startup kısmına kısayol olarak attım o dosyayı DC ile beraber açılıyor sistem açılısında rahat oldu CMD ekranı masaüstü 2. ekranına attım gözümede batmıyor sağ olasın tekrardan TR için yapılanı tek olarak açınca daha verimli olacağını düşünüyorum.

Turkey_dnsredir olanı açacaksınız. Service remove ben yapmadım. İstiyorsanız yapın.

Hocam verdiğiniz turkeyle masaüstünde sorunsuz şekilde girebildim fakat laptopumdayım şu an aynı yöntemle giriş yapamıyorum DC'ye 3'ünü birden bile açıp denedim yok olmuyor aynı ağa bağlıyım sadece tek fark masaüstü kabloyla laptop Wi-Fi ile bağlı nasıl çözerim bilgin var mı?

Son düzenleme:
Hocam klasöre ayıklayamadım.Ve içinde service_install_turktelekom.batch adında bir dosya bulamadım yardımcı olur musun?

Dosya Ekleri

• resim_2025-01-05_171735094.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 76
  • resim_2025-01-05_171952207.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 94
Bilgisayarı yeniden başlatmayı dene bazen buga giriyor.

Bilgisayarı yeniden başlatmayı dene bazen buga giriyor.
Yeniden başlatıp dediklerinizi yaptım.Ancak bahsettiğiniz service_install_turktelekom.batch hala yok service_install_turktelekom.cmd var onuda yönetici olarak çalıştırdığımda yine de Discord vs. giremiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeniden başlatıp dediklerinizi yaptım.Ancak bahsettiğiniz service_install_turktelekom.batch hala yok service_install_turktelekom.cmd var onuda yönetici olarak çalıştırdığımda yine de Discord vs. giremiyorum
DNS değiştirdiğiniz zaman çalışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…