1730310829839.webp

Hangisini açacağım peki tek olarak ve eskilerini sistemten remove etmem lazım mı?

Turkey_dnsredir olanı açacaksınız. Service remove ben yapmadım. İstiyorsanız yapın.

Çalıştıra shell:startup kısmına kısayol olarak attım o dosyayı DC ile beraber açılıyor sistem açılısında rahat oldu CMD ekranı masaüstü 2. ekranına attım gözümede batmıyor sağ olasın tekrardan TR için yapılanı tek olarak açınca daha verimli olacağını düşünüyorum.

Turkey_dnsredir olanı açacaksınız. Service remove ben yapmadım. İstiyorsanız yapın.

Hocam verdiğiniz turkeyle masaüstünde sorunsuz şekilde girebildim fakat laptopumdayım şu an aynı yöntemle giriş yapamıyorum DC'ye 3'ünü birden bile açıp denedim yok olmuyor aynı ağa bağlıyım sadece tek fark masaüstü kabloyla laptop Wi-Fi ile bağlı nasıl çözerim bilgin var mı?

Son düzenleme:
Verdiğim linkten GOODBYEDPI indiriyoruz.

goodbyedpi-0.2.3rc3-2

Virustotal

Zip içindekileri bir klasöre çıkartın. Ardından service_install_turktelekom.batch dosyasını yönetici olarak çalıştırın. İşte bu kadar Türk Telekom kullanıp discord'u sorunsuz kullanabilirsiniz. Sesli sohbet de çalışıyor. VDSL internet kullanıyorum Fiberler için farklı bir engelleme yöntemi kullanıyorlar mı bilmiyorum.

Modem ya da Windows üzerinden DNS değiştirin. Cloudflare kullanabili
Verdiğim linkten GOODBYEDPI indiriyoruz.

goodbyedpi-0.2.3rc3-2

Virustotal

Zip içindekileri bir klasöre çıkartın. Ardından service_install_turktelekom.batch dosyasını yönetici olarak çalıştırın. İşte bu kadar Türk Telekom kullanıp discord'u sorunsuz kullanabilirsiniz. Sesli sohbet de çalışıyor. VDSL internet kullanıyorum Fiberler için farklı bir engelleme yöntemi kullanıyorlar mı bilmiyorum
Modem ya da Windows üzerinden DNS değiştirin. Cloudflare kullanabilirsiniz
Hocam klasöre ayıklayamadım.Ve içinde service_install_turktelekom.batch adında bir dosya bulamadım yardımcı olur musun?

Nasıl ayıklayamadınız. Winrar ile deneyin.
Zaten Winrar ile deniyorum.Ancak karşıma bu çıkıyor.

Zaten önceden denemiştim GoodByeDpi.Ama silemedim bu dosya zaten var hatası veriyor nasıl sileceğim silinmiyor

Dosya Ekleri

• resim_2025-01-05_171735094.webp
    resim_2025-01-05_171735094.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 76
  • resim_2025-01-05_171952207.webp
    resim_2025-01-05_171952207.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 94