Yalnız hocam bir merakım var ben Metin2 TR oyuncusuyum ve VPN yasak olduğundan normalde Artvin'de yaşıyorum ama bu cmdleri açınca konumum Adana oldu bir sorun yaşar mıyım?
O konuda bilgim yok maalesef.
Yalnız hocam bir merakım var ben Metin2 TR oyuncusuyum ve VPN yasak olduğundan normalde Artvin'de yaşıyorum ama bu cmdleri açınca konumum Adana oldu bir sorun yaşar mıyım?
Eki Görüntüle 94740
Hangisini açacağım peki tek olarak ve eskilerini sistemten remove etmem lazım mı?
Turkey_dnsredir olanı açacaksınız. Service remove ben yapmadım. İstiyorsanız yapın.
Turkey_dnsredir olanı açacaksınız. Service remove ben yapmadım. İstiyorsanız yapın.
Hocam klasöre ayıklayamadım.Ve içinde service_install_turktelekom.batch adında bir dosya bulamadım yardımcı olur musun?Verdiğim linkten GOODBYEDPI indiriyoruz.
goodbyedpi-0.2.3rc3-2
Virustotal
Zip içindekileri bir klasöre çıkartın. Ardından service_install_turktelekom.batch dosyasını yönetici olarak çalıştırın. İşte bu kadar Türk Telekom kullanıp discord'u sorunsuz kullanabilirsiniz. Sesli sohbet de çalışıyor. VDSL internet kullanıyorum Fiberler için farklı bir engelleme yöntemi kullanıyorlar mı bilmiyorum.
Modem ya da Windows üzerinden DNS değiştirin. Cloudflare kullanabili
Verdiğim linkten GOODBYEDPI indiriyoruz.
goodbyedpi-0.2.3rc3-2
Virustotal
Zip içindekileri bir klasöre çıkartın. Ardından service_install_turktelekom.batch dosyasını yönetici olarak çalıştırın. İşte bu kadar Türk Telekom kullanıp discord'u sorunsuz kullanabilirsiniz. Sesli sohbet de çalışıyor. VDSL internet kullanıyorum Fiberler için farklı bir engelleme yöntemi kullanıyorlar mı bilmiyorum
Modem ya da Windows üzerinden DNS değiştirin. Cloudflare kullanabilirsiniz
Nasıl ayıklayamadınız. Winrar ile deneyin.Hocam klasöre ayıklayamadım.Ve içinde service_install_turktelekom.batch adında bir dosya bulamadım yardımcı olur musun?
Zaten Winrar ile deniyorum.Ancak karşıma bu çıkıyor.
Zaten önceden denemiştim GoodByeDpi.Ama silemedim bu dosya zaten var hatası veriyor nasıl sileceğim silinmiyor
Yeniden başlatıp dediklerinizi yaptım.Ancak bahsettiğiniz service_install_turktelekom.batch hala yok service_install_turktelekom.cmd var onuda yönetici olarak çalıştırdığımda yine de Discord vs. giremiyorumBilgisayarı yeniden başlatmayı dene bazen buga giriyor.
DNS değiştirdiğiniz zaman çalışır.Yeniden başlatıp dediklerinizi yaptım.Ancak bahsettiğiniz service_install_turktelekom.batch hala yok service_install_turktelekom.cmd var onuda yönetici olarak çalıştırdığımda yine de Discord vs. giremiyorum