DNS'i zaten değişmiştim
DNS zaten değişmiştim ancak çalışmıyor.
DNS zaten değişmiştim ancak çalışmıyor.
Sağlayıcı ne demek?
Hangi firmadan internet alıyorsunuz?
TürkTelekom.
Hocam kusra bakmayın VDSL veya Fiber hakkında hiçbir fikrim yok dnsleak testinide ilk defa duydum Aile evinde yaşıyorum Ailemde kendileri için internet almıyor.Alt komşumuzla beraber kullanıyoruz Wifiyi oyuzden hiçbir fikrim yok Bilgisayar üzerinden anlaşılabilir bir şey ise bakabilirim.VDSL'mi Fiber mi? Bir de dnsleak testi yapıp girdiğiniz dns çalışıyor mu ona bakalım.
Hocam geç gördüm kusra bakmayın.Hiper net gozukuyor yapmam gereken ne?Yaşadığınız binanın internet altyapısını sorgulayın.. Komşunuzun dairesini girin. Fiber yazıyorsa Fiber kullanmak zorunda zaten. DNSLeak testi ise girdiğin dns'in çalışıp çalışmadığını gösteriyor. Eğer cloudflare gözüküyorsa dns çalışıyordur
Hocam cloudflare gözüküyor yani artık ne yapmam gerekiyor çalışması için yardımcı olur musun?Yaşadığınız binanın internet altyapısını sorgulayın.. Komşunuzun dairesini girin. Fiber yazıyorsa Fiber kullanmak zorunda zaten. DNSLeak testi ise girdiğin dns'in çalışıp çalışmadığını gösteriyor. Eğer cloudflare gözüküyorsa dns çalışıyordur.