Türk Telekom internet hızı düşük

Onları gördüm. Berbat durumda. Altyapı çöp ya da kablolar sorunlu. Telekom yine yalan söylemiş.

Hocam 1.5 senedir sorun yoktu dün de sorun yoktu bu sorun bugün başladı.

İfadeler: 144
Hocam 1.5 senedir sorun yoktu dün de sorun yoktu bu sorun bugün başladı.
Muhtemelen kablolarda sorun vardır. Telekom yine kılpayı yanlış sıkmış hocam. Ankastreye bağlayın modemi. Oradaki sonuçlar iyiyse sorun ev içi tesistattadır.

Muhtemelen kablolarda sorun vardır. Telekom yine kıl payı yanlış sıkmış hocam. Ankastreye bağlayın modemi. Oradaki sonuçlar iyiyse sorun ev içi tesistattadır.

Ankastre nedir hocam nasıl yapacağım onu?

Mücadelenizde kolay gelsin. Saha ekibi gelirse sorunu tespit edebilir.
Gececi olduğum için ekip geldimi gelmedimi bilmiyorum, telefonu evdekilere verdim aramışlar iki kere arızanız çözüldü demişler. Gerçektende sorun çözülmüş.

Gececi olduğum için ekip geldimi gelmedimi bilmiyorum, telefonu evdekilere verdim aramışlar iki kere arızanız çözüldü demişler. Gerçektende sorun çözülmüş.

Ev tesisatında sorun olsaydı çözülmezdi diye düşünüyorum.

Muhtemelen gelmişlerdir hocam. Değerleriniz normale dönmüş. Şu an neredeyse sınırdasınız. Daha fazlasına çıkmayın.

Muhtemelen gelmişlerdir hocam. Değerleriniz normale dönmüş. Şu an neredeyse sınırdasınız. Daha fazlasına çıkmayın.

Sağ olun hocam.

Hocam Türk Telekom gameon loot paketi nedir? Mevcut paketimden ne gibi farklılıklar var?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…