Onları gördüm. Berbat durumda. Altyapı çöp ya da kablolar sorunlu. Telekom yine yalan söylemiş.Gözüküyor zaten SNR ve line attenuation değerleri hocam.
Detaylar
Kim cevapladı?DarthVader1
Üstün
- Makaleler
- 1
Onları gördüm. Berbat durumda. Altyapı çöp ya da kablolar sorunlu. Telekom yine yalan söylemiş.
Hocam 1.5 senedir sorun yoktu dün de sorun yoktu bu sorun bugün başladı.
Muhtemelen kablolarda sorun vardır. Telekom yine kılpayı yanlış sıkmış hocam. Ankastreye bağlayın modemi. Oradaki sonuçlar iyiyse sorun ev içi tesistattadır.Hocam 1.5 senedir sorun yoktu dün de sorun yoktu bu sorun bugün başladı.
DarthVader1
Üstün
- Makaleler
- 1
Muhtemelen kablolarda sorun vardır. Telekom yine kıl payı yanlış sıkmış hocam. Ankastreye bağlayın modemi. Oradaki sonuçlar iyiyse sorun ev içi tesistattadır.
Ankastre nedir hocam nasıl yapacağım onu?
Elektrikçiye yaptırın bu işi. Ankastre dediğimiz şeyler genelde Türk Telekom'un gri kutularıdır.
Örnek:
DarthVader1
Üstün
- Makaleler
- 1
Elektrikçiye yaptırın bu işi. Ankastre dediğimiz şeyler genelde Türk Telekom'un gri kutularıdır.
Örnek:
Eki Görüntüle 193703
Teşekkürler, online işlemlerden arıza kaydı oluşturdum gelişmeleri aktaracağım.
Mücadelenizde kolay gelsin. Saha ekibi gelirse sorunu tespit edebilir.Teşekkürler, online işlemlerden arıza kaydı oluşturdum gelişmeleri aktaracağım.
DarthVader1
Üstün
- Makaleler
- 1
Gececi olduğum için ekip geldimi gelmedimi bilmiyorum, telefonu evdekilere verdim aramışlar iki kere arızanız çözüldü demişler. Gerçektende sorun çözülmüş.Mücadelenizde kolay gelsin. Saha ekibi gelirse sorunu tespit edebilir.
Ev tesisatında sorun olsaydı çözülmezdi diye düşünüyorum.
Muhtemelen gelmişlerdir hocam. Değerleriniz normale dönmüş. Şu an neredeyse sınırdasınız. Daha fazlasına çıkmayın.Gececi olduğum için ekip geldimi gelmedimi bilmiyorum, telefonu evdekilere verdim aramışlar iki kere arızanız çözüldü demişler. Gerçektende sorun çözülmüş.Eki Görüntüle 194328
Ev tesisatında sorun olsaydı çözülmezdi diye düşünüyorum.
DarthVader1
Üstün
- Makaleler
- 1
Muhtemelen gelmişlerdir hocam. Değerleriniz normale dönmüş. Şu an neredeyse sınırdasınız. Daha fazlasına çıkmayın.
Sağ olun hocam.
Muhtemelen gelmişlerdir hocam. Değerleriniz normale dönmüş. Şu an neredeyse sınırdasınız. Daha fazlasına çıkmayın.
Hocam Türk Telekom gameon loot paketi nedir? Mevcut paketimden ne gibi farklılıklar var?
Son düzenleme: