Esenlikler, internet sürekli kopuyor. 1 dakika içinde bile defalarca kopuyor bütün cihazlarda. Defalarca aradık, ekip gönderdiler bir çözüm bulmadılar.

Benim zoruma giden düzgün hizmet vermemeleri değil, düzgün hizmet vermedikleri için artık sözleşmeyi iptal etmek istediğinde senden 2.000 TL taahüt parası almaları. Gasp etmenin de ismi taahüt olmuş. :D Mahkemeye versen Lüksemburg'da yaşamadığımız için nafile. Bir siyasetçi tanıdığımız falan da yok hani çözsünler durumu.

18 yaşımdayım, 7 yaşımdan beri internet kullanmaya çalışıyorum, sadece 1 yıl boyunca düzgün internet kullanabildim. 11 senede 1 yani. O kadar rahatlar ki sanki paramızla değil babalarının hayrına bu hizmeti sunuyorlar "Kardeşim bu aralar internet sıkıntılı mecbur idare edeceksiniz." dermişçesine. :D

Dağın başında da değiliz 15 milyon kişinin yaşadığı, toprağının yarısı Avrupa'da olan İstanbul burası.

Ne yapmamı önerirsiniz?

Başka internet sağlayıcısı da yok bu arada.

Son düzenleme:
Esenlikler, internet sürekli kopuyor. 1 dakika içinde bile defalarca kopuyor bütün cihazlarda. Defalarca aradık, ekip gönderdiler bir çözüm bulmadılar.

Benim zoruma giden düzgün hizmet vermemeleri değil, düzgün hizmet vermedikleri için artık sözleşmeyi iptal etmek istediğinde senden 2.000 TL taahhüt parası almaları. Gasp etmenin de ismi taahhüt olmuş. :D Mahkemeye versen Lüksemburg'da yaşamadığımız için nafile. Bir siyasetçi tanıdığımız falan da yok hani çözsünler durumu.

18 yaşımdayım, 7 yaşımdan beri internet kullanmaya çalışıyorum, sadece 1 yıl boyunca düzgün internet kullanabildim. 11 senede 1 yani. O kadar rahatlar ki sanki paramızla değil babalarının hayrına bu hizmeti sunuyorlar "Kardeşim bu aralar internet sıkıntılı mecbur idare edeceksiniz." dermişçesine. :D

Dağın başında da değiliz 15 milyon kişinin yaşadığı, toprağının yarısı Avrupa'da olan İstanbul burası.

Ne yapmamı önerirsiniz?

Tüketici hakem heyetine başvurun hocam

Benim zoruma giden düzgün hizmet vermemeleri değil, düzgün hizmet vermedikleri için artık sözleşmeyi iptal etmek istediğinde senden 2.000 TL taahüt parası almaları. Gasp etmenin de ismi taahüt olmuş. :D Mahkemeye versen Lüksemburg'da yaşamadığımız için nafile. Bir siyasetçi tanıdığımız falan da yok hani çözsünler durumu.

Ne yapmamı önerirsiniz?

Altyapı türü nedir?

Bilmiyorum. Öğrenmek için altyapıyı sorguladım şu an altyapı yok diyor.
1745100647084.webp

Turk Telekomdan Superonlineye geçtiğimde Turk telekom altyapısıyla internet veren Superonline interneti sorunsuz çok daha iyi vermişti. Üstelik 35 mbps fazlasını desteklemiyor diyen TurkTelekomun altyapısıyla 50 mbps sorunsuz aldım isterseniz 100mbps de alabilrsiniz altyapınız çok rahat destekliyor dendi. Şimdide Turknete geçiyorum fahiş fiyat nedeniyle. Bence TurkTelekomun son ayına kadar bekle ve hemen ISS değiştir.

Apartman dağıtım kutusundan, evinize gelen kabloyu kontrol ettirdiniz mi? O kısım, servis sağlayıcının kontrolünde değil.