Türk Telekom, lojistik iş emri oluşturmuyor ve AGT Kurye takip numarası vermiyor

144

Üstün
Makaleler
1
22 Ekim'de babam modem yükseltme talebinde bulundu. Sürekli altyapı sorgulamalarında iş emrine bakıyorum, İş emri yok. AGT'den de gelen bir takip numarası bile yok.

Bir de demişler 5 gün içinde teslimat diye. Yalanınız batsın. 31 Ekim oldu hala iş emri kovalıyoruz.

Ne yapabilirim bu iki firmaya?

Modem değişimi kurulum ekipleriyle olmuyor mu hocam? Modemin yetersiz olduğuna karar verirlerse eğer.

Aksi halde kimi kime şikayet edeceğiz.

İfadeler: 144
Modem değişimi kurulum ekipleriyle olmuyor mu hocam? Modemin yetersiz olduğuna karar verirlerse eğer.

Aksi halde kimi kime şikayet edeceğiz.
Hocam kargoyla gelen modemlerde kurulumu saha teknisyenleri yapmıyormuş. Eski Türk Telekom çalışanlarından biri söylemişti bana.

Hocam kargoyla gelen modemlerde kurulumu saha teknisyenleri yapmıyormuş. Eski Türk Telekom çalışanlarından biri söylemişti bana.

Bu durum fazlasıyla rutin dışı, yine çözecek olan müdürlük gibi duruyor. Belki müdürlüğe kadar geldi de tozlanıyor.

İfadeler: 144
Bu durum fazlasıyla rutin dışı, yine çözecek olan müdürlük gibi duruyor. Belki müdürlüğe kadar geldi de tozlanıyor.
Yarın bağlı olduğum bölge müdürlüğüne yakın yerde olacağım. İşim biterse oraya geçebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…