Sorun da bu işte:

Bilerek yapıyorlar.

Az önce modemi kapatıp açtım düzeldi gözüküyor. Ama tekrar iner mi bilemiyorum. Margin de 8 de aynı şekilde. Belki şikayet ettim diyedir.

222.webp

Artık ara ara kontrol etmek lazım hız testi ile tekrar aynı şeyi yapabilirler.

Son düzenleme:
Öylece bıraksalar zaten şikayet de olmaz.

Tekrar düşürdüler hızı.

Eki Görüntüle 168900

BTK'ya şikayet ettim.
Ülkedeki ISS'lerin de alayı eğitimsiz personel alıp duruyorlar, altyapı yatırımı yapacaklarına yok DLM yok modem resetleyin falan filan.

Millet millattan kalma bakır kablolarla iş yapmak zorunda değil. Ulan bu Fiber to the Cabinet, yani kabine kadar fiber! Bakır kablo kullanacaksanız adam akıllı kablo kullanacaklar!

Ülkedeki ISS'lerin de alayı eğitimsiz personel alıp duruyorlar, altyapı yatırımı yapacaklarına yok dlm yok modem resetleyin falan filan.

Millet millattan kalma bakır kablolarla iş yapmak zorunda değil. Ulan bu fiber to the cabinet, yani kabine kadar fiber! Bakır kablo kullanacaksanız adamakıllı kablo kullanacaklar!

Hadi internet ile işi olmayan birisi için neyse tabii o bile haksızlık bence. Ama benim çok ihtiyacım oluyor 3D modelleme yapıyorum programlar güncellemesi oluyor falan filan. Ama rezalet bir durum 100 Mbit ile anlaşıyoruz 22 alıyoruz yıllar sonra iyiye gideceğine daha da kötüye gitti düşürdüler. İlk zamanlar 80 bile görüyordum yıllar önce.