Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Müşteri hizmetlerini arayın hız profilini güncellesinler 18 SNR mevcut en azından 45 50 ile buluşması gerekir. Geri kalan altyapıyı veya iç tesisata bağlı. Şu an gözüken değerler ile 45 civarı buluşması gerekin hattın.
Raimon
Çalışkan
VDSL2 Yazıyor. Fotoğrafta ise böyle bir şeyler var pek anlayamadığım.İnternetiniz VDSL mi fiber mi? Modeme gelen hız nedir siz kaç alıyorsunuz biraz detay verir misiniz?
Dosya Ekleri
Mertcan39
Yetkin
VDSL2 yazıyor. Fotoğrafta ise böyle bir şeyler var pek anlayamadığım.
Sizin paketiniz kaç Mbps? Şu an hattınız 16/4 buluşmuş gözüküyor.
Raimon
Çalışkan
Hızımı hatırlamıyorum bakabileceğim bir yer var mı?Sizin paketiniz kaç Mbps? Şu an hattınız 16/4 buluşmuş gözüküyor
Bufferbloat testi yaparken hız bir anda 45mbps gösterdi ve yine 11-12 oldu hatırladığım kadarıyla 100 diye biliyorum.
Mertcan39
Yetkin
Hızımı hatırlamıyorum bakabileceğim bir yer var mı?
Bufferbloat testi yaparken hız bir anda 45Mbps gösterdi ve yine 11-12 oldu hatırladığım kadarıyla 100 diye biliyorum.
Hangi firmayı kullanıyorsanız onu arayabilirsiniz. Şu an 16 alıyorsunuz 45 çıkması imkansız. Anlık site saçmalamıştır.
Raimon
Çalışkan
Hangi firmayı kullanıyorsanız onu arayabilirsiniz. Şu an 16 alıyorsunuz 45 çıkması imkansız. Anlık site saçmalamıştır.
Hızım 100Mbps.
Mertcan39
Yetkin
Müşteri hizmetlerini arayın hız profilini güncellesinler 18 SNR mevcut en azından 45 50 ile buluşması gerekir. Geri kalan altyapıyı veya iç tesisata bağlı. Şu an gözüken değerler ile 45 civarı buluşması gerekin hattın.
Mertcan39
Yetkin
O zaman müşteri hizmetlerine hız profilini güncellemelerini söyleyelim.
Duruma göre geri dönüş sağlarsınız hocam.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı
-
-