Teşekkürler, Superonline en rezil firma diye biliyorum, o yüzden dikkate almayacağım. Diğerlerine bir bakacağım. Hizmetleri konusunda bilginiz var mı? Yoksa Türk Telekom alıp geçerim, büyük ihtimalle.
Hiperonline bizim burda var. Kullanan görmedim. Vivanet sevende var sevmeyende var. Bölgeye bağlı. Atlantis'i insanlar 10 gigabit sundukları için çok saygıyla karşıladı bi ara. Ama olay sadece bant genişliği olsa iyi. Yurt dışı çıkışı, routing optimizasyonu, MH falan hiç bilmiyorum. Süperonline zaten... :D :D.

Hiperonline bizim burda var. Kullanan görmedim. Vivanet sevende var sevmeyende var. Bölgeye bağlı. Atlantis'i insanlar 10 gigabit sundukları için çok saygıyla karşıladı bi ara. Ama olay sadece bant genişliği olsa iyi. Yurt dışı çıkışı, routing optimizasyonu, MH falan hiç bilmiyorum. Süperonline zaten... :D :D.
Kıbrıs'ta 30/10'a 3.400 TL ödeyince inanılmaz ucuz geldi; 5.000 TL, 10.000 TL için :D

Pek güven vermedi Atlantisnet ama ya, burada kullanan olduğunu sanmıyorum açıkçası, diğerlerini hiç duymadım zaten :/

Türk Telekom'a geçmek en mantıklısı gibi, ama yine de ek cevap bekleyeceğim gelirse.