Arkadaşlar Türk Telekom kullanıyorum 250TL fatura ödüyorum 90 gün sonra taahhüt bitecek yeni paketlerin maşallahı var 500-600 arası 2 katını geçmiş. Online işlemler menüsünde ilk 5 ay 275TL 10 ay 545TL olan bir de 15 ay 519TL olan var hangisini seçsem sizce bekleyeyim mi fiyatlar çıkar mı yoksa hemen geçsem mi?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Alternatif firmalar var, daha ucuza veriyorlar, eğer bütçen yoksa onlara bakabilirsin.Arkadaşlar Türk Telekom kullanıyorum 250TL fatura ödüyorum 90 gün sonra taahhüt bitecek yeni paketlerin maşallahı var 500-600 arası 2 katını geçmiş. Online işlemler menüsünde ilk 5 ay 275TL 10 ay 545TL olan bir de 15 ay 519TL olan var hangisini seçsem sizce bekleyeyim mi fiyatlar çıkar mı yoksa hemen geçsem mi?
Cem Yilmaz
Uzman
- Makaleler
- 1
Hocam ne paketi bu ev interneti mi telefon hatti mi lutfen detayli bilgi verin yardimci olalimArkadaşlar Türk Telekom kullanıyorum 250TL fatura ödüyorum 90 gün sonra taahhüt bitecek yeni paketlerin maşallahı var 500-600 arası 2 katını geçmiş. Online işlemler menüsünde ilk 5 ay 275TL 10 ay 545TL olan bir de 15 ay 519TL olan var hangisini seçsem sizce bekleyeyim mi fiyatlar çıkar mı yoksa hemen geçsem mi?
Hocam ne paketi bu ev interneti mi telefon hatti mi lutfen detayli bilgi verin yardimci olalim.
Ev interneti hocam.
Alternatif firmalar var, daha ucuza veriyorlar, eğer bütçen yoksa onlara bakabilirsin.
Daha uyguna veriyorlar ama diğer ISS'leri de denedim iyi değil çoğu.
Cem Yilmaz
Uzman
- Makaleler
- 1
Ev interneti hocam.
Daha uyguna veriyorlar ama diğer ISS'leri de denedim iyi çoğu.
Fiber varsa direkt olarak 1000MBPS paketi alin, yoksa da cok yapilabilecek bir şey yok maalesef artik paketler minimum 500 civari zaten.
Fiyatlarin dusme gibi bir imkani da yok maalesef turkiyedeyiz
Fiber varsa direkt olarak 1000MBPS paketi alin, yoksa da cok yapilabilecek bir şey yok maalesef artik paketler minimum 500 civari zaten.
Fiyatlarin dusme gibi bir imkani da yok maalesef turkiyedeyiz![]()
Fiber olsa alırdım da burada 50'yi zor alıyoruz.
DogancanYr 16
Başarılı
Fiyatlar ya yıl sonunda değişir ya da ortasında.
Netgsm'e geç 100/20 300TL.
Fiyat en fazla 500TL olur o 15 ayda.
Netgsm'e geç 100/20 300TL.
Fiyat en fazla 500TL olur o 15 ayda.
Helox 49
Üstün
Alternatif firmalar var, daha ucuza veriyorlar, eğer bütçen yoksa onlara bakabilirsin.
Çoğu firma aynı fiyatı veriyor zaten. Benim gözümde Türk Telekom'a geçmek en mantıklısı. Çünkü başka bir firmada sorun yaşarsan altyapı Türk Telekom'a ait olduğu için yine onlar ilgilenecek.
@hovarda, Türk Telekom altyapısı kullanan diğer ISS'lere bak. Çok gereksiz pahalı. Millenicom veya TurkNet bakabilirsiniz.
Eğer ısrarla Türk Telekom kullanmak istersen fiber varsa 100 Mbps pakete geçebilirsin.
TurkNet'in verileri patladı, Millenicom da Türk Telekom ile aynı fiyatı veriyor. Anlamı yok.
Verilerimiz zaten patlamıştı.TurkNet'in verileri patladı, Millenicom da Türk Telekom ile aynı fiyatı veriyor. Anlamı yok.
Eki Görüntüle 140603
Eki Görüntüle 140604
Fiyatlar biraz pahalı ama 2 katı hizmet alıyor sayılır.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Sosyal medya videolarında kullanılan yaygın fontlar neler?
- DeadlyMania7
-
-