Arkadaşlar devam paket işlemi yaparken şöyle bir şey gördüm ileri tarih diyor acaba bu tarihte mi işlemi yapıyor bilen var mı? Eğer öyle olursa benim 90 gün yanmaz. Az önce müşteri hizmetlerini aradım sistem yapmayabilir dedi.
Netspeed'e geçmenizi öneririm. Sitedeki fiyatlar ilk ay fiyatı ama onun dışında VDSL paketi 450TL şuanda ve en önemlisi taahhüt yok.Arkadaşlar Türk Telekom kullanıyorum 250TL fatura ödüyorum 90 gün sonra taahhüt bitecek yeni paketlerin maşallahı var 500-600 arası 2 katını geçmiş. Online işlemler menüsünde ilk 5 ay 275TL 10 ay 545TL olan bir de 15 ay 519TL olan var hangisini seçsem sizce bekleyeyim mi fiyatlar çıkar mı yoksa hemen geçsem mi?
Millenicom'dan uzak durulmasını şiddetle öneriyorum.Çoğu firma aynı fiyatı veriyor zaten. Benim gözümde Türk Telekom'a geçmek en mantıklısı. Çünkü başka bir firmada sorun yaşarsan altyapı Türk Telekom'a ait olduğu için yine onlar ilgilenecek.
TurkNet'in verileri patladı, Millenicom da Türk Telekom ile aynı fiyatı veriyor. Anlamı yok.
Eki Görüntüle 140603
Eki Görüntüle 140604