Detaylar
Kim cevapladı?Abi siz niye işi zorlaştırıyorsunuz ki? OİM'e girip değiştirilebileceğini söylüyorum. Toplasanız 30 saniye sürmez. Linki bile bırakıyorum. Hala DNS, müşteri hizmetleri ve modem arasında kel alaka şeyler kuruyorsunuz.
Gerçekten şaşırtıcı. Türkçe yazıyorum.
Profili düzenle kısmından değiştireceksiniz. Gerçekten sakin kalmak çok zor...
QetLuin
Uzman
Abi siz niye işi zorlaştırıyorsunuz ki? Oim'e girip değiştirilebileceğini söylüyorum. Toplasanız 30 saniye sürmez. Linki bile bırakıyorum. Hala DNS, müşteri hizmetleri ve modem arasında kel alaka şeyler kuruyorsunuz.
Eki Görüntüle 118745
Haklısınız hocam birini aramam lazımdı T.C.'si için biraz bekletti bekletirken bunları yapayim dedim.
Abi siz niye işi zorlaştırıyorsunuz ki? Oim'e girip değiştirilebileceğini söylüyorum. Toplasanız 30 saniye sürmez. Linki bile bırakıyorum. Hala DNS, müşteri hizmetleri ve modem arasında kel alaka şeyler kuruyorsunuz.
Eki Görüntüle 118745
Kapatıyorum birdehocam güvenli internetin bana yararı nedir mesela bir virüsten falan korumuyor sadece belli başlı oyun falan zararlı şeyleri kısıtlıyorbu değil mi?
Virüs koruması falan söz konusu değil. Saçma sapan bir sansür uyguluyor. Oyunlara erişemiyorsunuz. Oyun oynamak için kapatmanız şart.
QetLuin
Uzman
Virüs koruması falan söz konusu değil. Saçma sapan bir sansür uyguluyor. Oyunlara erişemiyorsunuz. Oyun oynamak için kapatmanız şart.
Şükürler olsun güvenli modu kapamadım aileye aldım ama hiçbir tiki işaretlemedim direkt kapatmadım ailede kalsın ailede ihçbir tiki işaretlemeden tamam dedi.
Artık her şeye girecek sanırım sadece malum sitelere girmez sanırım değil mi işim yok onlarlada.