Gece

Üstün
Nakil işlemi için gelen ekip, yanlarında yeni modem ve ONT cihazı getirip kurulumu o şekilde yapmışlardı. Haliyle eski evim için bana tahsis edilen modem de öylece kalmış oldu. Hoş, zaten ikisi de kenarda duruyor zira kendi ASUS router'ımı kullanıyorum. Bu eski, ekstra modem için bir pürüz çıkar mı daha sonradan?

Nakil işlemi için gelen ekip, yanlarında yeni modem ve ONT cihazı getirip kurulumu o şekilde yapmışlardı. Haliyle eski evim için bana tahsis edilen modem de öylece kalmış oldu. Hoş, zaten ikisi de kenarda duruyor zira kendi ASUS Router'ımı kullanıyorum. Bu eski, ekstra modem için bir pürüz çıkar mı daha sonradan?

Biz fiber altyapıya sahip evden VDSL altyapıya sahip eve geçince verdikleri modemi geri götürdük. Götürdüğümüzde daha erken getirmeliydiniz yoksa ceza yiyebilirdiniz demişlerdi. Çıkma ihtimali var, bence arayıp sorun.

Turktelekom Online üzerinden fiber için yaptığım yaklaşık 7 başvuru otomatik olarak iptal oluyordu. Evde telefon seçeneği ile abonelik yaparsam iptal olmayacağı söylendiğinden kabul ettim. Modem ve ONT bağlandıktan sonra "ev telefonu isteğiniz üzerine iptal edilmiştir" şeklinde mesaj geldi ve fiber aboneliği sistemde görünmediğini öğrendim. Sonrasında bayiden başvurduğumda yeni cihaz getirip sorunsuz şekilde kurulum sağlandı ancak ilk getirdikleri router ve ONT cihazı da elimde kaldı.