egenowbusy

Uzman
Makaleler
1
Türk Telekom VDSL 50 Mbps tarife taahhüdümüz nisan ayının başında bitiyor. 1 Mart'a kadar 50 Mbps 645 TL kampanyası var mevcut müşterilere. Taahhüdün son gününe doğru birkaç gün kala güzel indirim sunulur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz taahhüdü yenileyeli 2 ay oldu sanırsam. Önceden 400 TL veriyorduk kampanya önerdiler 24 mbps 550 lira ona geçtik. Bulunduğumuz bölgenin altyapısı en fazla 24 destekliyor yoksa 50 mbps paketleri de aynı paraydı. Size de en ucuz 600 lira falan yaparlar, çok indirim olacağını sanmıyorum

Biz taahhüdü yenileyeli 2 ay oldu sanırsam. Önceden 400 TL veriyorduk kampanya önerdiler 24 Mbps 550 lira ona geçtik. Bulunduğumuz bölgenin altyapısı en fazla 24 destekliyor yoksa 50 Mbps paketleri de aynı paraydı. Size de en ucuz 600 lira falan yaparlar, çok indirim olacağını sanmıyorum.

Hocam şimdi araştırırken TT'nin "yüksek hızda avantaj kampanyası" adlı bir kampanya taahhütnamesini okudum 50 Mbps 511 TL diyor ama sadece mevcut müşteriler için internetten ve online işlemlerden alıma kapalı bir kampanyaymış. Twitter'dan desteğe yazacağım bakalım güncel fiyat neymiş.

Size bir tavsiye artık ben dahil çevrem bitmeye yakın Türk Telekom, Turkcell arası geçiyoruz. Çünkü böyle daha iyi teklifler verilmekte.

Hocam şimdi araştırırken TT'nin "yüksek hızda avantaj kampanyası" adlı bir kampanya taahhütnamesini okudum 50 Mbps 511 TL diyor ama sadece mevcut müşteriler için internetten ve online işlemlerden alıma kapalı bir kampanyaymış. Twitter'dan desteğe yazacağım bakalım güncel fiyat neymiş.
511 liraya alabiliyorsanız alın kaçın, çünkü şimdi bu paralara kolay kolay paket vermiyorlar. Twden bir yazın yardımcı olurlar umarım