Sözleşmedeki açıklamaları "100Mbps'ye kadar" altıda olur yani sözleşme ile hiçbir yere varılamaz Türkiye'de.
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam onu yeni müşterisiniz falan diye vermiş olmasınlar? Bazen öyle kampanyalar oluyor ilk 1-2 ay fazla hızlar falan. Sözleşme yenilemeniz durumunda da yapılabiliyor sadece yeni müşteri olmanıza da gerek yok. Tarifeniz 100/10 olmasın?
Hocam yeni müşterisi değilim sadece sözleşmeye paket hız değişikliği yaptım.
babaci
Üstün
100/20 paketine mi geçiş yaptınız yoksa 100/10 mu? Aynısı bana da olmuştu Superonline 2 ay yüksek hız hediye etmişti yenileyince. Düşüyor sonradan.Hocam yeni müşterisi değilim sadece sözleşmeye paket hız değişikliği yaptım.
seeraddar
Yetkin
İşin ilginç kısmı arıza kaydı açamıyorum. "arızalık bir durum yok, geleni alıyorsunuz" diyor. Enayi yerine koyuyorlar insanı. Yaklaşık 10 uploadım tuzla buz oldu ve bunun hesabını aradığımda bile veremiyorlar.
Görüntülü arayabiliyorlar. Görüntülü aramaları için zorla. Kibar falanda davranma ağzını boz, öyle ciddiye alıyorlar.
100/20 paketine mi geçiş yaptınız yoksa 100/10 mu? Aynısı bana da olmuştu Superonline 2 ay yüksek hız hediye etmişti yenileyince. Düşüyor sonradan.
Paket 100/20 paketi hocam. Bana bir hediyeden bahsedilmedi. Bir gecede kendileri arıza kaydı oluşturdu sonra bakıma girdiler ne olduysa ondan sonra oldu.
Son durum nedir?Paket 100/20 paketi hocam. Bana bir hediyeden bahsedilmedi. Bir gecede kendileri arıza kaydı oluşturdu sonra bakıma girdiler ne olduysa ondan sonra oldu.