Merhaba konu çok uzun ama ben 1 aydır mağdurum tavsiyeleriniz bekliyorum. 2 yıl önce köye taşındık. 16 Mbps ADSL altyapı var santral mesafesi 1600m metre. Yaşadığım köyde 2 yıl boyunca Türk Telekom aboneliğimize devam ettik. Ta ki geçen aya kadar. Zamlardan dolayı başka firmaya geçiş yaptım. Firma adı Net Services. Geçtikten sonra hız normaldi evet ben bu santral mesafesinde 13-14 Mbps arası hız alıyorum arkadaşlar. Dünyadaki bütün şeyler üzerine ant içerim. Hatta sorunsuz şekilde buna hiçbir TT çalışanı inanmıyorlar. Her neyse geçişten 6 saat sonra DSL bağlantısı koptu. 20 gün içinde iki kez geldiler sorun çözülmedi. Elektrikçi çağırdık ve geldi panodan halletti bilgi vermeden gitti. İnternet aktif oldu ancak bu sefer hız 4 Mbps'ye düştü. Sağlayıcı artık benimle ilgilenmedi çünkü inanmıyor eski hızımı alabileceğime ve ben de abonelik iptali gerçekleştirdim. Sağlayıcı kaynaklı düşündüm ve deneme amaçlı Oris Telekom ile çalışan Migros İnternet'e başvurdum aktivasyon ücreti ve kurulum ücreti olmadığı için. İnternet 2 günde aktif oldu. Ben evde yoktum kuruluma gelen saha ekibi 10 Mbps hız alıyorsunuz deyip gitmiş annem de anlamıyor. Eve geldim hız yine aynı 4 Mbps. Komşum Türk Telekom kullanıyor gidip hız testi yaptım 13.5 Mbps hız alıyor. Ben bunu artık Türk Telekom'un kasıtlı şekilde yaptığını beni arızalı bir porta geçirdiğini veya başka vir iş çevirebileceğini düşünüyorum. Şimdi Türk Telekom'daki hat değerlerimi ve şu anki sağlayıcımdaki hat değerlerini paylaşıyorum.
Türk Telekom:
Migros İnternet (Oris Telekom) & Net Services:
Ben saha ekibini nasıl ikna edebilirim? Tecrübeli arkadaşlardan abilerimden yardım istiyorum.
Türk Telekom:
Migros İnternet (Oris Telekom) & Net Services:
Ben saha ekibini nasıl ikna edebilirim? Tecrübeli arkadaşlardan abilerimden yardım istiyorum.