Bizim eve altyapı kuruyorlar, şu anki internetim bayağı kötü ama Turkcell çok pahalı. Sizce geçilmeli mi?
Anladığım kadarıyla Superonline altyapısı geliyor, TurkNet'ten altyapıyı kontrol edin. Eğer 1000mbps'den düşükse bir Antalya içi Superonline kullanıcısı olarak Superonline'yi öneririm.

Anladığım kadarıyla Superonline altyapısı geliyor, TurkNet'ten altyapıyı kontrol edin. Eğer 1000MBPS'den düşükse bir Antalya içi Superonline kullanıcısı olarak Superonline'yi öneririm.

Hocam şu anda aktif olarak bende Antalya'da Superonline kullanıyorum ve şahsen 500 Mbps tarifesini kullanmama rağmen 200 Mbps hızlarını geçemiyorum ve müşteri hizmetleri suratıma kapatıyor sizde de bu aralar bu durum böyle mi yoksa gerçekten cayma hakkımı kullanacağım.

Hocam şu anda aktif olarak bende Antalya'da Superonline kullanıyorum ve şahsen 500 Mbps tarifesini kullanmama rağmen 200 Mbps hızlarını geçemiyorum ve müşteri hizmetleri suratıma kapatıyor sizde de bu aralar bu durum böyle mi yoksa gerçekten cayma hakkımı kullanacağım.
Bende böyle bir durum yok.