M Mangolin Çalışkan Katılım 25 Ekim 2025 Mesajlar 15 Beğeniler 4 17 Kasım 2025 #1 Başlıkta belirttiğim gibi geçilir mi? TurkNet'in ping değerleri iyi diye duymuştum. Türk Telekom FTTH fiber altyapıya sahibim. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2025
Başlıkta belirttiğim gibi geçilir mi? TurkNet'in ping değerleri iyi diye duymuştum. Türk Telekom FTTH fiber altyapıya sahibim.
kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.851 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.249 Yer Bootloader 17 Kasım 2025 #2 Mangolin dedi: Başlıkta belirttiğim gibi geçilir mi? TurkNet'in ping değerleri iyi diye duymuştum. Türk Telekom FTTH fiber altyapıya sahibim. Genişletmek için tıkla... Hayatında yapabileceğin en iyi kararlardan birisi.
Mangolin dedi: Başlıkta belirttiğim gibi geçilir mi? TurkNet'in ping değerleri iyi diye duymuştum. Türk Telekom FTTH fiber altyapıya sahibim. Genişletmek için tıkla... Hayatında yapabileceğin en iyi kararlardan birisi.
Veyt Uzman Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 248 Çözümler 2 Beğeniler 93 17 Kasım 2025 #3 Düşünme bile. Direkt geç. Ben FTTH altyapıda TT kullanırken cs2 viyana 50 mslere bile çıkıyordu. Turknet'e geçtim. 25 ms alıyorum.
Düşünme bile. Direkt geç. Ben FTTH altyapıda TT kullanırken cs2 viyana 50 mslere bile çıkıyordu. Turknet'e geçtim. 25 ms alıyorum.
O onur kaya Uzman Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 273 Çözümler 1 Beğeniler 88 17 Kasım 2025 #4 Eğer arkadaşını getir kodu ile kazanmak istersen, hem sen hem ben 1 ay ( kod = FSW41PY17RTR ). Onun dışında nasıl geçerim xDSL numaramı nasıl öğrenirim, nasıl sözleşme onayı veririm vb. tarzı sorularınız için yazabilirsiniz.
Eğer arkadaşını getir kodu ile kazanmak istersen, hem sen hem ben 1 ay ( kod = FSW41PY17RTR ). Onun dışında nasıl geçerim xDSL numaramı nasıl öğrenirim, nasıl sözleşme onayı veririm vb. tarzı sorularınız için yazabilirsiniz.