Boromir

Uzman
Selam,

Evde bir anda internet gitti. Türk Telekom update atıyormuş. O updatede ise bizde modem çalışmayabiliyormuş. Neyse teknik ekip geldi, yeni modem takti ama içinde 3 port Etherneti olan dandik bir modem. Simdi bizim evin çatı katında ASUS RT-AX82U var. Aşağıya öyle bir router almak istedim ama teknik ekip bana alsanız çalışmaz uyumlu değil dedi.

Evde bir oda acık kaldı. Ben eski modemi taksam çalışır mı ya da bir router alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam,

Evde bir anda internet gitti. Türk Telekom Update atıyormuş. O Update'de ise bizde modem çalışmayabiliyormuş. Neyse teknik ekip geldi, yeni modem takti ama içinde 3 port Ethernet'i olan dandik bir modem. Simdi bizim evin çatı katında ASUS RT-AX82U var. Aşağıya öyle bir router almak istedim ama teknik ekip bana alsanız çalışmaz uyumlu değil dedi.

Evde bir oda acık kaldı. Ben eski modemi taksam çalışır mı ya da bir router alabilir miyim?

ASUS DSL-AX82U kullanıyorum 1000MBPS fiber internet ile pasalar gibi de calisiyor 🤣. Musteri hizmetlerini arayip internet kullanici adi ve sifrenizi ogrenebilirsiniz, internette de bir sürü kurulum videosu var cok rahat 10 dakikada kuruluyor.

ASUS DSL-AX82U kullanıyorum 1000MBPS fiber internet ile pasalar gibi de calisiyor 🤣. Musteri hizmetlerini arayip internet kullanici adi ve sifrenizi ogrenebilirsiniz, internette de bir sürü kurulum videosu var cok rahat 10 dakikada kuruluyor.
Hocam simdi bende de var cok seviyorum ama evin bodrum katinda bizim modem. Ordan catiya kadar kabloyla gidiyor. Adami bugun aradim inatla abi Switch al diyor. Sahsen benim AX82U'da bodruma indirmek istemiyorum. Odamda kalsin istiyorum. Switch ile cozecegim direk. AX'i heba etmek istemem.

Hocam simdi bende de var cok seviyorum ama evin bodrum katinda bizim modem. Oradan catiya kadar kabloyla gidiyor. Adami bugün aradim inatla abi Switch al diyor. Sahsen benim AX82U'da bodruma indirmek istemiyorum. Odamda kalsin istiyorum. Switch ile cozecegim direk. AX'i heba etmek istemem.

Ben daha önceleri de kullanıyordum AX58u var ama IP alıyor ama internet e çıkamıyorum. Nasıl çözülür?