İptal ve İade Sürecinde Hangi Cihazları İade Etmeliyim?​

Fiber internet altyapısı kapsamında sunulan HGW (Fiber Modem) ile birlikte kullanılan ONT cihazı ve aksesuarlarının (Adaptör, Ethernet/LAN kablosu gibi) abonelik iptalinde 14 gün içerisinde, fiber altyapıdan nakil yoluyla bakır altyapı üzerinden hizmet alımına devam edilmesi durumda 7 gün içerisinde Türk Telekom ofislerine veya mağazalarına iade edilmesi gerekmektedir. Size en yakın Türk Telekom ofislerini görmek için tıklayınız.

Açıkca iptal ve iade süreci yazıyor sayfanın her yerinde. Arkadaş aktif aboneliğindeki modemi geri vermek istiyor.

Hocam burada abonelik bittiğindeki iade süreci anlatılıyor.
Aynı şey. Abonelik devam ederkende modem iadesi sağlayabilyorsunuz.

1781451496287.webp

Gittiğiniz müdürlük kabul etmediyse başka müdürlüklere gitmeyi deneyin. Şubelere başvurun durumu anlatın. İlla ki birisi alır çünkü zorunda değilsiniz modem parası vermeye.

Dosya Ekleri

• 1781451518137.webp
    1781451518137.webp
    388 KB · Görüntüleme: 14
Müdürlüklerde iade alınmaya başladı şu forumda alan arkadaşlar var. Benim gördüğüm İstanbul ve İzmir bölge müdürlüklerine bağlı müdürlükler iade konusunda sorun çıkartmıyor ama diğerleri konusunda bilgim yok.

Aynı şey. Abonelik devam ederkende modem iadesi sağlayabilyorsunuz.

Eki Görüntüle 257237

Gittiğiniz müdürlük kabul etmediyse başka müdürlüklere gitmeyi deneyin. Şubelere başvurun durumu anlatın. İlla ki birisi alır çünkü zorunda değilsiniz modem parası vermeye.
Müdürlüklerde iade alınmaya başladı şu forumda alan arkadaşlar var. Benim gördüğüm İstanbul ve İzmir bölge müdürlüklerine bağlı müdürlükler iade konusunda sorun çıkartmıyor ama diğerleri konusunda bilgim yok.

Bu ülkede her gün farklı bir şeye şaşırıyorum. Gerçekten herkes kendi keyfine göre iş yapıyor, neyse hafta içi biraz daha zorlayacağım ama bir şekilde kurtulacağım şundan.