6 ay geriye dönük şekilde ödenecekmiş bir de.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Pek inandırıcı gelmedi. Ha, yapma potansiyelleri var mı dersen, var; ama haber kaynağı ve sayfa çok inandırmadı.
Ekteki kararname üzerinde oynanmadıysa doğru gibi gözüküyor.Pek inandırıcı gelmedi. Ha, yapma potansiyelleri var mı dersen, var; ama haber kaynağı ve sayfa çok inandırmadı.
Resmi Gazete'da böyle bir şey göremedim. Kaynağı olmayan şeyler paylaşmasanız keşke.
Şurada 2 bin diyor ama eski.
- Makaleler
- 1
Ekteki kararname üzerinde oynanmadıysa doğru gibi gözüküyor.
Bu kararnameyi istediğim gibi değiştirebilirim.
Gün geçtikçe yabancı uyruklu yaratıklara daha çok nefret ediyorum ve kin besliyorum.
RockyHighway79
Üstün
Gün geçtikçe yabancı uyruklu yaratıklara daha çok nefret ediyorum ve kin besliyorum.![]()
Mozambik'in başındaki adama besleyin.
Ha onada besliyorum merak etme.
Resmi Gazete'da böyle bir şey göremedim. Kaynağı olmayan şeyler paylaşmasanız keşke.
RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANAN CUMHURBAŞKANI KARARIYLA, 7 BİN YABANCI HASTAYA ÜCRETSİZ SAĞLIK HİZMETİ VERİLECEK
Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı’na göre, Dışişleri Bakanlığı’nın koordinasyonu ve Sağlık Bakanlığı’nın onayıyla Türkiye’ye gelen en fazla 7 bin yabancı hastanın tedavi giderleri ücretsiz olacak.
Burada en fazla 7000 kişi olacak şekilde diyor. Aslında arkadaşın paylaştığı haberde de sağa kaydirinca 7000 kişi olduğunu görüyoruz ama moderator abiler bakmamış, konu sahibi bakmamış, kötü bir başlık atılmış.