Hianime sitesini kontrol et, orada alt yazı vardır muhtemelen. Makine çeviri ile Türkçe alt yazı da bulunabiliyor bazılarında. Normal animelerin paylaşıldığı bir site normalde ama sonradan hanime de eklenmiş.

Sırf film izliyorum diye toplumda neden sapık damgası yiyeyim ki?

Dediğim animelerde aynı, konu var, onlarda film. Farkı ne çözemedim.

Film/dizi izlemek eğlenmek hoş vakit geçirmek için yapılan aktiviteler, sevişme görmeyi çok istiyorsan buyur izle. Sana başta yaptığının kötü bir şey olduğunu değil türkçelerinin bulunmadığını belirttim.

Anime izlemeye yeni başladım ve neden 2-3 arkadaş konu da bana kızdı ki? Araştırdım ve bu animelerin konuları hoşuma gitti. Böyle mi yapıyorsunuz sevmediğiniz animeleri izleyen insanlara?

Dediğin serileri ilk defa senden duydum, benim ön yargım hanimelere, sana değil.

Hianime sitesini kontrol et, orada alt yazı vardır muhtemelen. Makine çeviri ile Türkçe alt yazı da bulunabiliyor bazılarında. Normal animelerin paylaşıldığı bir site normalde ama sonradan hanime de eklenmiş.

Film/dizi izlemek eğlenmek hoş vakit geçirmek için yapılan aktiviteler, sevişme görmeyi çok istiyorsan buyur izle. Sana başta yaptığının kötü bir şey olduğunu değil türkçelerinin bulunmadığını belirttim.

Dediğin serileri ilk defa senden duydum, benim ön yargım hanimelere, sana değil.
Hanime ne demek oluyor? Ben araştırdım ve anime izleyen arkadaşım yok. O yüzden kendim bu animelerin konularını sevdim fakat hicbir yerde Türkçe cevirisni bulamamıştım. Dediğiniz siteye bakacağım çok teşekkürler. Makine çevirisi bile olsa olur.

@cemkaraca, p****grafik içerik işte, diğer mesajımda dediğim gibi sevişme görüyorsun bunda.

Görmek istiyorsan güvenli aramayı kapatmak gerekiyor.

@cemkaraca, özel karakterler vardır belki ama ahım şahım özellikleri yok, gereksiz derecede de kalitesiz oluyorlar. Hikayesi iyi sandığın normal animelerin bile boş olduğunu görüyorsun bazen.