OnePC
Uzman
Dershanede Türkçe hocamız var. Ailemi önceden tanıyor. Kızı mı yiğeni mi ne önceki yıllarda muhasebeci olarak çalışmış bizim iş yerimizde. Neyse konuya gelecek olursak ödev vermişti. 10 test ödev vermişti. Ben çözdüm ama 6 test çözebilmiştim. O gün teneffüslerde de çözdüm 9 test oldu toplamda. Sadece 1 test eksik oldu. Diğer kişilerde 4 kişiyiz toplamda 3 kişi kitap bile almamışlar daha. Ben kendi paramı biriktirerek aldım 400 liraya. Kontrol falan etti. Dedi ki siz zengin misiniz dedi. Hayır dedim. Durumumuz kötü değil ama zengin de değiliz dedim. Ailenin çöpe atacak parası var mış dedi güldü. Neden dedim? Seni buraya göndermekle parasını çöpe atıyorlar dedi. Ben önce tam anlayamadım. Neden dedim. Soru falan çözmüyorsun hiç dedi. Daha ilk haftadan her gün 100 soru çözüyorum rehberlikte sürekli kontrol ediyor çok güzel diyor. Hatta çizelgemi de gösterdim. 40 paragraf mı, yalandır dedi güldü. Gösterdim sayfayı bile açmadı güldü. Ben kendi kendimi yiyip bitirirken kazanacak mıyım diye bu kadının moralimi altüst etmesi kabul edilebilir değiş kesinlikle. Ne yapabilirim? Durumu rehberlikle görüşüp müdüre kadar mı taşımalıyım yoksa olmamış gibi mi davranmalıyım?
Son düzenleyen: Moderatör: