Türkçe yama sitesi kullanmanızı önermiyorum, Türkçe yamayı kimin yaptığı, çeviri kalitesi çok çok önemli.
Google'da "xxx oyunu" türkçe yama diye aratıp kaynaktan kontrol ederek indirmenizi öneririm.
Site olarak öneri isterseniz burayı kullanıyorum, herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Türkçe yama sitesi kullanmanızı önermiyorum, Türkçe yamayı kimin yaptığı, çeviri kalitesi çok çok önemli.
Google'da "xxx oyunu" Türkçe yama diye aratıp kaynaktan kontrol ederek indirmenizi öneririm.
Site olarak öneri isterseniz burayı kullanıyorum, herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Açıkçası bende sizin düşündüğünüz gibi düşünüyorum. Gayriresmi oldukları için haliyle insan güvenemiyor

Ben uzun zamandır sinnerclown çevirileri kullanıyorum su zamana kadar hiç sıkıntı yaşamadım yamaları guvenilir ve guzel çeviriyorlar sahsen. Çok fazla oyunun yok ama gayet yeterli çevirileri var. Bakmanızı tavsiye ederim.

Bir sürü site veya Discord grubu var. Şimdi buraya yazsam bilmediğiniz çıkar, Virüslü mü değil mi? derseniz, o yüzden yazmak istemiyorum. İnternette kolayca bulabilirsiniz. İyi forumlar.

Bir sürü site veya Discord grubu var. Şimdi buraya yazsam bilmediğiniz çıkar, Virüslü mü değil mi? derseniz, o yüzden yazmak istemiyorum. İnternette kolayca bulabilirsiniz. İyi Sosyaller.

Ben zaten yama kuruluum öncesi VirusTotal'le taratıyorum hocam. Buna ek olarak VirusTotal'in sonuçlarından da False positive mi değil mi onları da araştırıyorum. Ben (belirtmedim belki ama)sadece birçok Türkçe yamamnın bulunduğu bir site önerisi için açtım konuyu.

Ben zaten yama kuruluum öncesi VirusTotal'le taratıyorum hocam. Buna ek olarak VirusTotal'in sonuçlarından da False positive mi değil mi onları da araştırıyorum. Ben (belirtmedim belki ama)sadece birçok Türkçe yamamnın bulunduğu bir site önerisi için açtım konuyu.
VirusTotal hepsinde virüs uyarısı çıkıyor. Koca Anonymous çeviri yamasında bile uyarı veriyor ama yama temiz. O yüzden testine çok takılmamak lazım. Bilindik yerden indirince sorun olmuyor.

VirusTotal hepsinde virüs uyarısı çıkıyor. Koca Anonymous Çeviri yamasında bile uyarı veriyor ama yama temiz. O yüzden testine çok takılmamak lazım. Bilindik yerden indirince sorun olmuyor.

Hocam genellikle VT'nin 2 veya 3 tane uyarı vermesi False positive olabilir. Onlarda büyük ihtimalle az bilindik antiviürslerdir
Ayrıca son cümlenize katılıyorum.