Ömer_Yeter
Üstün
Önerilerinizi bekliyorum.
Türkçe yama sitesi kullanmanızı önermiyorum, Türkçe yamayı kimin yaptığı, çeviri kalitesi çok çok önemli.
Google'da "xxx oyunu" Türkçe yama diye aratıp kaynaktan kontrol ederek indirmenizi öneririm.
Site olarak öneri isterseniz burayı kullanıyorum, herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Bir sürü site veya Discord grubu var. Şimdi buraya yazsam bilmediğiniz çıkar, Virüslü mü değil mi? derseniz, o yüzden yazmak istemiyorum. İnternette kolayca bulabilirsiniz. İyi Sosyaller.
VirusTotal hepsinde virüs uyarısı çıkıyor. Koca Anonymous çeviri yamasında bile uyarı veriyor ama yama temiz. O yüzden testine çok takılmamak lazım. Bilindik yerden indirince sorun olmuyor.Ben zaten yama kuruluum öncesi VirusTotal'le taratıyorum hocam. Buna ek olarak VirusTotal'in sonuçlarından da False positive mi değil mi onları da araştırıyorum. Ben (belirtmedim belki ama)sadece birçok Türkçe yamamnın bulunduğu bir site önerisi için açtım konuyu.
VirusTotal hepsinde virüs uyarısı çıkıyor. Koca Anonymous Çeviri yamasında bile uyarı veriyor ama yama temiz. O yüzden testine çok takılmamak lazım. Bilindik yerden indirince sorun olmuyor.