Ücretsiz sunduğun için muhtemelen sorun olmaz. Ücretli sunsaydın ve şikayet eden olsaydı firma, bizim üzerimizden para kazanıyor diye dava açabilirdi ama böyle bir olayda bile öncelikli olarak sizden kaldırmanız rica olunur, kaldırmazsanız hukuki yollara başvurulur.

Anladım dostlar birsi RDR2 Türkçe yaması yüzünden dava yemişti o yüzden sordum.

Birisi değil Anonymous Çeviri grubu, yamalarını ücretli sattığı için çok olay olmuştu ve muhtemelen de bundan dolayı Rockstar Games'e şikayet edilmişlerdi.

Sizin yapacağınız yamada problem çıkması çok düşük ihtimal hocam, içiniz rahat olsun.

Arkadaşlar, Slender The Arrival oyununa Türkçe yama yapıp ücretsiz sunmak istiyorum. Ama oyun yapımcısından dava yerim diye korkuyorum böyle bir şey mümkün mü?

Tutarsa ve firmaya mail atarsan güncelleme ile oyuna entegre bile edebilirler, milletin para verilen işini beleş yapıp beleş sunuyorsun daha ne olsun. Diğer dava işi farklı, araba üreticisine kıyasla araba satışından ötv aracılığıyla katbekat fazla kazanan Türk devleti gibi çeviri grubunun biri yama satıp ciddi kar etmeye çalıştı ve firma "hayırdır biz o kadar kazanmıyoruz" diye dava etti.