İstanbul'un tam olarak orta noktasındayım. Bana bu kadar iyi hizmet sağladıkları için kendilerine teşekkürlerimi iletmeyi farz bilirim...
Detaylar
Kim cevapladı?Ben de Türk Telekom kullanıyorum, bugüne kadar hiçbir yerde çekmeme sorunu yaşamadım. Son birkaç aydır evde, odamda bile telefonla konuşamaz hale geldim. Telefonla konuşmak için balkona çıkmam gerekiyor. Bir de büyük bir deprem yaşansa, birbirimize nasıl ulaşacağız der millet. Artık normal bir günde bile kimseyle konuşamaz hale geldik.
Bir sorun bence 1 saat sürmemeli. Halen 1 diş.
Bunlar böyle tamir işleri uzun sürüyor.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
İç Anadoludan Marmara'ya yaklaşında Vodafone biraz daha iyi sonuç veriyor gibi. Mesela bizim burda da Vodafone sapıtıyor.
5
5124
Ziyaretçi
Bölgede belki bir altyapı çalışması olabilir. Bende Full çekiyor.
Physic
Üstün
Arkadaşlar, yıllardır Turkcell kullanan biri olarak 2023 - 24 arası Türk Telekom kullanmaya başlamıştm, kullandığım süre boyunca bazı yerlerde çekim harici hiçbir sorun yaşamadım. Ancak sonra yine Turkcell geçtim. Çekim sorunu ayrı dert (çoğu yerde çekiyor ancak bazen çok fena sinir ediyor), paket hızlı biter ayrı dert. Paketler çok pahalı. Salla kazan olmuş başka bir şey ama neyse
ayrıca fatutanız 1 gün bile gecikse artık Turkcell menu telefonda pop-up çıkarıp uyarıyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347