yusufumm07
Üstün
Turkcell fiyatlar absürt ama çekim gücü iyi.
Ne Vodafonu'u şaka falan mısın senGündemdeki olaylara kayıtsız kalarak hala Turkcell ve Türk Telekom kullanıp bunları önerenleri gördükçe üzülüyorum. Vodafone kullanın.
İlginç bir şekilde bende de Telekom çok hızlı bitiyordu, Sınırsız sosyal medyalı bir paket kullanıyordum ve sadece Youtube, Instagram'da takılmama rağmen ana paketten de azalma oluyordu.Şuan Turkcell kullanıyorum ve tahahhüt bitmek üzere. Bir daha asla Turkcell geçmem. Turk Telekom geçeceğim ben. Turkcell'de internet çok hızlı bitiyor.
Hiçbirinin birbirinden bir farkı yok. Herkesin o kadar bütçesi de yok. Ben 2018'den beri Vodafone'daydım. Geçilebilir tarife olarak önerdikleri en küçük paket bile ateş pahasıydı.Gündemdeki olaylara kayıtsız kalarak hala Turkcell ve Türk Telekom kullanıp bunları önerenleri gördükçe üzülüyorum. Vodafone kullanın.
Selam herkese,
Mevcutta Turkcell kullanıyorum.
Taahhüt bitti ve artık o meşhur sorudayım.
Türk Telekom mu, Turkcell mi?
Türk Telekom 30+10 GB (sosyal medya) + 2000 DK 300₺
Turkcell 40 GB 370 TL olarak veriyor.
Ayrıca Turkcell 60 GB ise 420 TL.
Şuan Turkcell ve Telekom indirim yapmış. Ay sonuna kadar benzer fiyattalar. Mevcutta bende Turkcell kullanıyorum, dün itibariyle Telekom'a geçtim 2 gün içinde onaylanacak geçiş. 366 TL'ye 2000dk 250sms 40gb net+ sınırsız sosyal medyaydı geçtiğim.
Ben Telekom Şubesindeki ilanı görüp başvurdum. Geçtiğim tarifenin ismi Prime Enfes Limitsiz Sosyal. Telekomun sitesinden bulabilirsiniz.Çok uyguna geçmişsiniz. Nereden ve nasıl geçtiniz?
Vodafone için çoğunlukla çekmediğini söylüyorlar.Gündemdeki olaylara kayıtsız kalarak hala Turkcell ve Türk Telekom kullanıp bunları önerenleri gördükçe üzülüyorum. Vodafone kullanın.
Gündemdeki olaylara kayıtsız kalarak hala Turkcell ve Türk Telekom kullanıp bunları önerenleri gördükçe üzülüyorum. Vodafone kullanın.
Vodafone isterse çekmesin, isterse 200 TL daha pahalı olsun, mevcut durumumuza bakarsak ben içim rahat öderim.