noby
Uzman
Türk Telekom'a geçecekseniz ve 25 yaşından küçükseniz ücretsiz 6 aylık paket veriyor.
Hocam konuyu açan arkadaş nerede yaşıyor bilmiyorum ama bazı yerlerde Vodafone gerçekten çok zayıf çekiyor. Fiyatları şu anda normal ama genel anlamda Turkcell > Turk Telekom > Vodafone benim görüşüm.Eğer operatör değiştiriyor olsaydım tercihim Vodafone olurdu.
İstanbul'da yaşıyorum. Şu an, Selfy ile 6 ay bedava Türk Telekom deneyeceğim. Eger memnun kalırsam 2. ay faturalı kampanyalarina bakacağım zaten.Hocam konuyu açan arkadaş nerede yaşıyor bilmiyorum ama bazı yerlerde Vodafone gerçekten çok zayıf çekiyor. Fiyatları şu anda normal ama genel anlamda Turkcell > Turk Telekom > Vodafone benim görüşüm.
Hocam konuyu açan arkadaş nerede yaşıyor bilmiyorum ama bazı yerlerde Vodafone gerçekten çok zayıf çekiyor. Fiyatları şu anda normal ama genel anlamda Turkcell > Türk Telekom > Vodafone benim görüşüm.
Bimcell 20 GB paketi 310 lira eğer uygunsa geçin.Turkcell taahhüdüm bittiği için ve bana artık pahalı geldiği için operatör ve paket önerisi arıyorum.