Bu azınlık konusu Türkiyenin zararına bir konudur çünkü yarı özerlik gibi bir durum var. Girsek bile zararlı çıkan gene biz oluruz. Mevcut siyasi düzenle bu iş olmaz...Biz önce Avrupa Birliği müktesebatındaki tüm fazları tamamlayalım, almazlarsa onlar zararlı çıkarlar.
Detaylar
Kim cevapladı?Ascendency
Yetkin
- Makaleler
- 2
Demek istediğim, halihazırda Avrupa Birliği'ne adayken, ülkemizin finansal kalkınmasına katkıda bulunacak fazları tamamlamamız, ülkemize her alanda çok büyük faydalar sağlayacaktır. Ulusal çıkarlarımızla uyuşmayan konuları gerekçe göstererek Türkiye'yi kabul etmeseler bile, Avrupa Birliği sayesinde finansal istikrarımızı garantilemiş oluruz.Bu azınlık konusu Türkiyenin zararına bir konudur çünkü yarı özerlik gibi bir durum var. Girsek bile zararlı çıkan gene biz oluruz. Mevcut siyasi düzenle bu iş olmaz...
Günümüzde Türkiye'ye vize vermemelerinin sebebi, insanların Avrupa Birliği'ne turizm, akademi ve benzeri amaçlarla gitmek yerine yaşamaya gitmeleridir. Ekonomik kalkınma sağlayarak insanların göçünü durdurursak, vize sorunu da çözülmüş olur.
LGBT bireylerin Avrupa ülkelerinde asker olması konusunda sakınca görmesem de, dediğinizde haklısınız. Bir ülkenin güvenlik gücünün, ülke ne kadar ilerici olursa olsun, kendi vatandaşlarına güven vermesi gerekir. İsveç'te bunu göremiyorum.Hayır, Avrupalılar tam olarak dünyanın tozpembe olduğunu düşündüler.
Zor zamanlar güçlü insanları yaratır, güçlü insanlar kolay zamanlar yaratır, kolay zamanlar güçsüz insanlar yaratır, güçsüz insanlar zor zamanları yaratır. Avrupu şu an tam olarak kolay zamanların güçsüz insanları yetiştirdiği dönemde.
Bunu zaten askeriyedeki disiplinin bozulması gibi birçok basit örnekten anlayabilirsiniz.
Eki Görüntüle 19206
Ekteki görsel İsveç'ten. İsveçli askerler LGBT bireyleri için onur yürüyüşü yapıyor. Daha sonra bu yürüyüş Belçika'ya falan da sıçrıyor. ABD'li LGBT üyesi general de gene işin cabası.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
Türkiye Avrupa ülkesi değil ki hiçbir zaman da olamadı olamazda. Türkiye Asya da çünkü. Bizi kullanıp atıyorlar.
Hocam, son zamanlarda konuşmalarınıza bakıyorum ve umarım mizah yapıyorsunuzdur. Çünkü, çok komik yanıtlar veriyorsunuz.
Ascendency
Yetkin
- Makaleler
- 2
Forumda maalesef bu tip davranışlar sergileyen çok sayıda üye var. Mizah yaptıklarını zannetmiyorum.Hocam, son zamanlarda konuşmalarınıza bakıyorum ve umarım mizah yapıyorsunuzdur. Çünkü, çok komik yanıtlar veriyorsunuz.
Hocam, son zamanlarda konuşmalarınıza bakıyorum ve umarım mizah yapıyorsunuzdur. Çünkü, çok komik yanıtlar veriyorsunuz.
Biz Avrupa ülkesi değiliz yine diyorum başkent olmak üzere büyük çoğunluk Asya da.
Hocam postal troll üye ancak bu konuda haklı biz Avrupa ülkesi değiliz coğrafi konumu vs geçtim büyük bir kısmı Orta Doğu kafasında ülkenin.
- Makaleler
- 1
Hocam postal troll üye ancak bu konuda haklı biz Avrupa ülkesi değiliz coğrafi konumu vs geçtim büyük bir kısmı orta doğu kafasında ülkenin.
Ülkenin kafa yapısıyla ne alakası var hocam? Ayrıca orta doğu kafası Müslüman oldukları için mi? Bana sorarsan avrupalılar Müslüman'lardan pek haz etmezler, ama almamalarının ana sebebi bu olduğunu sanmıyorum.
Ülkenin kafa yapısıyla ne alakası var hocam? Ayrıca orta doğu kafası Müslüman oldukları için mi? Bana sorarsan avrupalılar Müslüman'lardan pek haz etmezler, ama almamalarının ana sebebi bu olduğunu sanmıyorum.
Ülkenin bir yarısı şeriatı getireceğiz diye geziyor vatan hainleri mecliste dolaşıyor üstelik bunu seçen halk halkın büyük kesimi şeriat ile kandırılıp iç savaşa sürükleniyor farkında değiller sadece.
Ascendency
Yetkin
- Makaleler
- 2
Politik fikirleri geçersek Avrupa Konseyi'ne göre Türkiye, Avrupa'nın bir parçasıdır. İlk sayfada açıklamıştım:Hocam postal troll üye ancak bu konuda haklı biz Avrupa ülkesi değiliz coğrafi konumu vs geçtim büyük bir kısmı Orta Doğu kafasında ülkenin.
"Avrupa ülkesi" konusuna gelince, bunun tanımı değişir; fakat Türkiye, Avrupa Konseyi'ne üye olması dolayısıyla "Avrupalı" sayılmaktadır. Avrupalı olmasaydık zaten Avrupa Birliği'ne aday olamazdık. Zamanında Fas, Avrupa Topluluğu'na başvurdu ve Avrupa'nın bir parçası olmadığı için reddedildi.
Ayrıca Orta Doğulu olmaya çok da meraklı değilim; gerek geçmişte, gerekse de şu anda Türkiye, Avrupa'nın önemli bir parçası olarak kabul edilmiştir. Zamanında Osmanlı için boşuna "Avrupa'nın hasta adamı" dememişler.