Cocukta ABD pasaportu var yani ABD vatandasi o cocuk. Misirdan coktan gitmislerdir bile. Ölen öldüğüyle kalacak gibi gozukuyor. Aslinda cocuk 16 yasinda 3-4 yil yatar cikardi veya hic yatmazdi annesi kacirmakla cok buyuk hata yapti. Ölen kisiye Allah rahmet eylesin daha kucucuk cocugu varmis.

@1589
Hocam lüks cip yazıyor fotoğrafta Porsche cayanne var 😃

Neyse, demekki ben olayı yanlış anlamışım. Teşekkürler.

Benim bildiğim olay, ailesinden arabayı çalmış ve sürerken motorcuya çarpmış. Ama çarpıp kaçmamış(arabayla). Sonrasında ambulansın gelmesini beklemişler vb. Sonra annesi yurt dışına kaçmasına yardım etmiş oğlunun. 17 yaşında mı neymiş galiba böyle biliyorum. Kaza da bilerek yapılmamış.

Haberin ortaya çıkmamasını istediler ve buna çaba gösterdiler. Bilerek yapılsın yapılmasın hocam. Sonuç olarak benim bildiğim olayda can kaybı var, önemli olan budur. Ayrıca suçu örtbas etmeye çalışmakta ağır suçtur, üstelik olaydan sonra yurt dışına çıkmak vs. bunlar ayrı bir olay zaten.

Haberin ortaya çıkmamasını istediler ve buna çaba gösterdiler. Bilerek yapılsın yapılmasın hocam. Sonuç olarak benim bildiğim olayda can kaybı var, önemli olan budur. Ayrıca suçu örtbas etmeye çalışmakta ağır suçtur, üstelik olaydan sonra yurt dışına çıkmak vs. bunlar ayrı bir olay zaten.
Haklısınız.

Haklısınız. Burada ölen bir insan var. Sevdiğini kaybeden ve ağlayan bir aile var. Büyük suç bu.

Annesi için neden soruşturma olacak? Anne sonuçta anne yüreği, yapabilir. Annelere bu yüzden ceza verilmiyor diye biliyordum.

Çarpıyor* ve kaçmıyor.
Anne yüreği diye bir şey yok. Annesi eğer gerçekten oğlunu çok seviyorsa yaptığı suçun cezasını ve bedelini çekmesi için onu teslim olmaya zorlar. En iyi anne bunu yapar. Her anne için oğlu özeldir fakat zenginler paralarını kullanarak oğlunu el üstünde büyütüyor poh pohluyor falan filan yaptığı başka suçları da para ile üstünü kapatmışlardır eminim. Bu tür çocuk büyütmek yanlış.