Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

1151

Uzman
Makaleler
5

1714564219607.webp

İstanbul Saraçhane Meydanı'nda 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısı yürüyüşe geçenlere polis müdahalesi aralıklarla sürüyor. TİP tarafından yapılan açıklamada “TİP Taksim'e yürüme kararlılığını sürdürüyor” denildi.

Hakkıyla çalışan bütün işçilerimizin işçi bayramı kutlu olsun.

Eki Görüntüle 41862

İstanbul Saraçhane Meydanı'nda 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısı yürüyüşe geçenlere polis müdahalesi aralıklarla sürüyor. TİP tarafından yapılan açıklamada “TİP Taksim'e yürüme kararlılığını sürdürüyor” denildi.

Hakkıyla çalışan bütün işçilerimizin işçi bayramı kutlu olsun.
O sırada TOMA'lar.

Pride month saçmalığı gibi bir şey olduğunu düşünmüyorum. Çalışan hakları konusunda çok geride olduğumuz açık, bunu dile getirmek için yürüyüş yapılması gayet normal.

Yürüyüşte bebek katilinin ve hayalistanın sloganları atılırsa müdahelede bulunulur zaten.

Pride month saçmalığı gibi bir şey olduğunu düşünmüyorum. Çalışan hakları konusunda çok geride olduğumuz açık, bunu dile getirmek için yürüyüş yapılması gayet normal.
Tamam. Ancak her 1 Mayıs'ta polisler protestocuları dövüyor.

Polisin bu yaptığı hareketleri doğru bulmuyorum ve kınıyorum. Aynı hassasiyeti keşke sınırlarımız da Suriyeli ve Afgan sapıklar ülkemize gelirken göstermeliydiler. Filistin gösterilerinde yasal 1 Mayıs işçi bayramı'nda yasak!

Yürüyüşte bebek katilinin ve hayalistanın sloganları atılırsa müdahelede bulunulur zaten.
Bunu yapanlar da troller. Ortalığı kızıştırmak, hakkını arayan insanları dağıtmanın; "bahanesi" olarak her en alakasız eylemde bile aradan bir yerden görüyoruz bunları. Sonra ne oluyor? Bunlar yüzünden gelip yürüyüşü, protestoyu dağıtıyorlar, sonuc olarak üstüne bir de hakkını arayan bütün masum insanlar "terorist" damgası yiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.