Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kolaydı benim kazandığımı 2 haftada Amerikalanın kazanması Avrupa öyle göründüğü gibi değil işe 1 dakika geç kal bakalım seni hemen işten kovarlar disiplinli yerdir Türkiye'de gene 10 dakika geç kal göz yumarlar işten çıkarmazlar madem şikayetçisiniz gidin o zaman kardeşim ben Viyana'yı bilirim adamlar robot gibi çalışırlar hafta sonu sokakları gez ruh yok adamlar yorgunluktan evinden dışarı çıkmıyorlar.
Virgul koy Allah askina.

Türkiye gibi bir yerde isci haklari var demek cok komik. Insan haklari yok Türkiye'de isci hakki mi olacak. :)

günümüzde bu bayramlarda gezen tipler genellikle bomboş TİP, TKP gibi saçma sapan partilerdir.
Dostum, işçi bayramına siyasi değil dedin ve dolayısıyla bu yüzden "dağda mı yaşıyorsun?" dedim. Siyasi olmasıyla en ufak problemim yok, siyasi olmamasının da imkanı yok zaten.

Bu bayramlarda "gezen tipler" 2.Enternasyonel'in devamıdır. Emekçinin ta kendisidir. Bomboş parti dediklerin anayasaya sahip çıkıyor şu an.

Hudut isine geldigi gibi Türkiye'de.

• Beğendim
İfadeler: 995
Kolaydı benim kazandığımı 2 haftada Amerikalanın kazanması Avrupa öyle göründüğü gibi değil işe 1 dakika geç kal bakalım seni hemen işten kovarlar disiplinli yerdir Türkiye'de gene 10 dakika geç kal göz yumarlar işten çıkarmazlar madem şikayetçisiniz gidin o zaman kardeşim ben Viyana'yı bilirim adamlar robot gibi çalışırlar hafta sonu sokakları gez ruh yok adamlar yorgunluktan evinden dışarı çıkmıyorlar.
Dostum sen ne anlatıyorsun ben zaten Amerika kıtasında yaşıyorum 😂 burda gelip bana boş boş gurbetçi triplerine girme sen ancak senin gibileri kandırırsın burada ben geldim neyin ne olduğunu görüyorum hala kendini Avrupa ile kıyaslıyor Avrupa kadar refaha ulaş sen önce sonra kıyaslarsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.