Birader okumadan konusma bari. Hadi dusuncelerin uyusmaz anlarim da neyin seyindesin sen? Okumamis yorum yapiyor![]()
Sanırım Forum'da Troll'ler çoğalıyor hocam. Olaylar bunu gösteriyor.
Birader okumadan konusma bari. Hadi dusuncelerin uyusmaz anlarim da neyin seyindesin sen? Okumamis yorum yapiyor![]()
Virgul koy Allah askina.Kolaydı benim kazandığımı 2 haftada Amerikalanın kazanması Avrupa öyle göründüğü gibi değil işe 1 dakika geç kal bakalım seni hemen işten kovarlar disiplinli yerdir Türkiye'de gene 10 dakika geç kal göz yumarlar işten çıkarmazlar madem şikayetçisiniz gidin o zaman kardeşim ben Viyana'yı bilirim adamlar robot gibi çalışırlar hafta sonu sokakları gez ruh yok adamlar yorgunluktan evinden dışarı çıkmıyorlar.
Dostum, işçi bayramına siyasi değil dedin ve dolayısıyla bu yüzden "dağda mı yaşıyorsun?" dedim. Siyasi olmasıyla en ufak problemim yok, siyasi olmamasının da imkanı yok zaten.günümüzde bu bayramlarda gezen tipler genellikle bomboş TİP, TKP gibi saçma sapan partilerdir.
Dostum sen ne anlatıyorsun ben zaten Amerika kıtasında yaşıyorumKolaydı benim kazandığımı 2 haftada Amerikalanın kazanması Avrupa öyle göründüğü gibi değil işe 1 dakika geç kal bakalım seni hemen işten kovarlar disiplinli yerdir Türkiye'de gene 10 dakika geç kal göz yumarlar işten çıkarmazlar madem şikayetçisiniz gidin o zaman kardeşim ben Viyana'yı bilirim adamlar robot gibi çalışırlar hafta sonu sokakları gez ruh yok adamlar yorgunluktan evinden dışarı çıkmıyorlar.
Sen misin buranın ağa babasıSiz bir susun. Yurtdışında yaşan insanların Türkiye'yi ilgilendiren konularda söz sahibi değil.
Bu konuda yorum yapabilir herkes. Yuruyus hakki anayasada var, daha neyin bosunu yapiyorsunuz?Siz bir susun. Yurtdışında yaşan insanların Türkiye'yi ilgilendiren konularda söz sahibi değil.
En azından gidip insanlara yalan atmıyorum sizin gibi. Türkiye iyimişte, Avrupa batmışta. Gibisinden.