Amerika malı. 2024 yılındayız bari Google'dan aratın ya. AMD Intel falan da almayın o zaman İsrail destekçilerinin malı diye, ama tabii işlerine gelmiyorlar anca içecekleri protesto ederler İsrail destekçisi Mercedes'e binmeyi bilirler amaİsrail malı işte. Satılmayacak mı yani? Onu sordum.
Detaylar
Kim cevapladı?Elma ısıran
Üstün
Tanrı aşkına, lanet olsun adamım.Ya hocam Coca Cola sence ne malı? Tanrı aşkına ne malı sence?
@4142
Her şey bitti![]()
Türkiye'den İsrail Kararı: Türkiye, İsrail ile Tüm Ticari İlişkilerini Durdurdu
Türkiye, İsrail ile bütün ticari ilişkisini durdurarak ambargo uygulama kararı aldı. Bloomberg'e konuşan iki Türk yetkiliye göre, Türkiye İsrail'e ve İsrail'...onedio.com
![]()
Türkiye'den İsrail kararı: Tüm ticari ilişkilerini durdurdu
Türkiye, İsrail ile bütün ticari ilişkisini durdurarak ambargo uygulama kararı aldıwww.seskocaeli.com
Hep İsrail malı diyorlardı. Şansen satılmasına üzüldüm yine. Çünkü tadı iğrenç. Daha az kalori adı alıntında şekersiz iğrenç tatlı kolalar satıyor.Amerika malı. 2024 yılındayız bari Google'dan aratın ya.
Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
İsrail malı işte. Satılmayacak mı yani? Onu sordum.
Amerikan malı İsrail değil. İsrail malı çok fazla ürün yok. Sadece İsrail'e destek veriyoruz diyen markalara İsrail malı diyorlar.
Önce İsrail ile ticaret yapılmıyor dediler sonra yasaklandı, şimdi yine yasaklandı.
Yersen tabi.
Şimdi şirketler Lübnan veya Mısır'dan yine satış yapacak. Nolur Türkiye'ye vergi ödeyen adamlar için biraz para kaybı olur o kadar.
Yersen tabi.
Şimdi şirketler Lübnan veya Mısır'dan yine satış yapacak. Nolur Türkiye'ye vergi ödeyen adamlar için biraz para kaybı olur o kadar.
- Makaleler
- 9
Bu habere inananlar varsa ki umarım yoktur...
Çok güzel bir köprünüz var mış. Aldım gitti
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Buna inanan Hitler'in Yahudileri sevdiğine de inanır.
Buna inanan Hitler'in Yahudileri sevdiğine de inanır.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-